Ünlü astrolog açıkladı – Bu burçlar paraya boğulacak - Koç, ikizler, kova, yengeç, terazi, balık...

Ünlü astrolog Dinçer Güner 2024 yılına sayılı günler kala paraya boğulacak burçları açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

2023 yılının son günlerinde ünlü astrologdan çarpıcı açıklamalar geldi. Astrolog Dinçer Güner paraya boğulacak burçları açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Yılın son günlerinde 4 derece Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dönem herkesin odağında ev, aile, varlıklar, geçmiş gibi konular yer alacak. Astrolog Dinçer Güner bu dönemde bu konularla yakından ilgilenirken bir süredir uğraştığınız işleri tamamlayabileceğinizi, ailenizle daha yakından ilgilenebileceğinizi belirtti. Güner, Satürn'ün desteği ile de hem evde hem de kişisel olarak hayatınızda çeki düzen vermeniz gereken neler varsa bunların üstünden geçebileceğinizi ifade ederken paraya boğulacak burçları da açıkladı.

Güner'in açıklamalarına göre parada şanslı burçlar olarak İkizler Koç ve Kova burçları daha yakın görünüyor.

Koç ve Yükselen Koç,

Yılı kapatırken 4 derece Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunaya balık burcundaki Satürn'ün destekleyici bir kontağı olacak. Bu dönem odağınız ev, aile, gayrimenkul, geçmiş, kökler gibi konular olacak. Bu konularda bir süredir uğraştığınız işleri tamamlayabilir, toparlayabilirsiniz. Ailenizle daha yakından ilgilenebilir, taşınma planları yapabilir, geçmişinizi, köklerinizi araştırabilirsiniz. Satürn'ün desteği ile de hem evde hem de kişisel olarak hayatınızda çeki düzen vermeniz gereken neler varsa bunların üstünden geçebilirsiniz. Bu dönem hayatınız için gizli destekler alabilir, manevi tarafınızı güçlendirecek çalışmalarda yapabilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi disipline edebilir, irade gerektiren durumlarda rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler,

Yılı kapatırken 4 derece Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunaya balık burcundaki Satürn'ün destekleyici bir kontağı olacak. Maddi konular bu dolunayın ana teması olacak. Özellikle Satürn'ün destekleyici açısı ile finansal konularda destekler alırken, somut ve güvenli adımlarda atabileceksiniz. İşin içinde Satürn olduğundan bu bir yapılanma ve sorumlulukları da anlatmakta. Hem kariyer hem de maddi konularda kendinize çeki düzen verebilir, sorumluluklarınız artabilir. İş kurmak, iş başvuruları yapmak, terfi istemek içi bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova,

Yılı kapatırken 4 derece Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunaya balık burcundaki Satürn'ün destekleyici bir kontağı olacak. Gündelik işler, sağlık, iş koşulları, angarya işler, ev hayvanları gündeminiz olabilir. İşin içinde Satürn'de olduğundan bu konularda kendinize çeki düzen verebilir, üstesinden gelebileceğiniz sorumluluklar alabilirsiniz. Günlük işlerin temposu bu dönem artabilir ve bu tempoda doğru beslenme ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Sağlık olarak özellikle midenize dikkat, bu dönem ekstra hassaslaşabilir. Belki bir ev hayvanı sahiplenirsiniz. Ya da size fayda sağlayacak, para kazandıracak, sizi çekip çevirecek bir çalışan ya da asistan bulabilirsiniz. Kişisel sağlığınıza da ekstra para harcamanız gerekebilir. Uzun vadeli çalışmak üzere müşterilerle bir araya gelebilir ya da uzun vade çalışacağınız iş projeleri gündeme gelebilir.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme