Ünlü oyuncu parkta ölü bulundu!

Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu.

Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem ve Haluk'un dünürü olarak Sultan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu.

44 yaşındaki ünlü oyuncuyu Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan 10 Aralık Şehitler parkında bir genç buldu.

Silah sesi ile yerde yatan bir kadın gördüğünü aktaran genç polis ekiplerine ihbar etti. Yaşamına kendi iradesiyle son verildiği düşünülen oyuncunun yanında 1 tabanca ve 7 fişek kovan bulundu. Ekipler olay yerinde inceleme esnasında Fettahoğlu'nun çantasında çok sayıda antidepresan olduğunu belirtirken olay yerinde güvenlik kamerası olmadığı ifade edildi.

Oyuncu Fettahoğlu'nun cesedi adli tıp kurumuna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma sürüyor...

Şehir Tiyatroları ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun." ifadelerine yer verildi.

Yürek burkan detay

26 Eylül 1979 doğumlu oyuncunun dün doğum günüydü. Fettahoğlu ayrıca 5 gün önce sosyal medya hesabından "yaşamı sev bedenini koru" açıklamasıyla fotoğrafını paylşamıştı...

Seda Fettahoğlu oynadığı diziler

26 Eylül 1979'da Trabzon'da doğan Seda Fettahoğlu, 1997'de Trabzon Anadolu Lisesi'ni bitirdi.
Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2002'de mezun oldu.

‘Surname 2010', ''İşgal Altındaki Masallar'' 2010, ‘Bakhalar' 2010, ‘Mefisto' 2009, ‘Numan Nokta Net' 2009, ''Sokak Kedileri'' 2008, ‘Kırmızı Pazartesi' 2008, ‘Ceza Kanunu' 2007, ‘Kanlı Nigar' 2006, ‘Çalıkuşu' 2004, ''Küçük Nasreddin'' 2004, ‘Midas'ın Kulakları' 2003 oyunlarında oynadı.

‘Çatı Katı', ‘Sihirli Annem', ‘Dolunay', ‘Savcının Karısı', ‘Koçum Benim', ‘İyi Seyirler' ve ‘Çocuklar Duymasın' dizilerinde rol aldı.

Seslendirme de yapan sanatçı, İngilizce biliyordu.

Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Acımız çok büyük.

Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun. pic.twitter.com/LnShhtQRLK — Şehrin Tiyatrosu (@sehir_tiyatrosu) September 27, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme