Ünlü tenisçi Kayseri'deki büyük projeyi eleştirdi!

Kayseri Erciyes Dağı'nda 2 bin 300 rakımda 12 adet tenis kortu kuruldu. Eski milli tenisçi İpek Şenoğlu tenis kortu projesini eleştiri yağmuruna tuttu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Erciyes Dağı'nda turizmi 12 aya yaymak amacıyla çalışmalar yürütülüyor. Erciyes'te kış döneminin yanı sıra yaz döneminde de çeşitli spor etkinliklerine zemin hazırlanıyor. Bu kapsamda 2 bin 300 rakıma kurulan 12 adet tenis kortu kullanıma açıldı. Eski milli tenisçi İpek Şenoğlu'dan projeye sert sözler geldi.

Büyükşehir Belediyesi, sadece kış dönemine özgü kayak sporunun yanı sıra yaz döneminde de değişik spor etkinliklerine fırsat hazırlamak amacıyla çalışmalara devam ediyor.

Bunlardan biri Yüksek İrtifa Kamp Merkez. Her çeşit spor alanından takımlar gelip burada kamplarını gerçekleştiriyor.

Diğeri ise 12 adet tenis kortu yapımı. 13 Ekim'de 20 ülkeden, 20 gün süreyle 300'ün üzerinde, uluslararası tenis alanında başarılı olan ekipler gelip burada yarışma yaptı.

Çalışmaları tamamlanan projede, 12 kortta Uluslararası Tenis Turnuvası ile başladı.

Sert sözler!

Yatırım, proje ve girişimleriyle '2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri' adıyla anılan Kayseri'de Erciyes Kayak Merkezi bünyesinde kurulan tenis kortlarına eski milli tenisçi İpek Şenoğlu'dan eleştiri geldi.

Tesisi işleten şirketin genel müdürü Ali Koçak da Antalya'da kışın yaptıkları etkinleri yazın da sürdürebilmek için Erciyes'i tercih ettiklerini söyledi.

Türkiye'nin WTA düzeyinde final oynayan ilk tenisçisi olan İpek Şenoğlu tesisleri sosyal medya hesabından eleştirdi. Türkiye'yi 104 kez millî takımda temsil eden, X'te tenis kortlarının paylaşıldığı bir videoyu alıntılayan Şenoğlu, ''Sizce bu tesis ne için yapılmış ? Ağaçlar sonradan mı dikilecek? Rüzgar nasıl? Oksijen/ rakım maç için uygun mu? Sonra ‘Oy' ve ‘delege' sistemi için değil vallahi deniyor. Kim inanır? Turnuva ver gösterişten kullan 1-2 hafta, sonra tüm yıl boş kalsın. Canım ülkemin parasına vallahi yazık!'' ifadelerini kullandı.

Sizce bu tesis ne için yapılmış ? Ağaçlar sonrada mı dikilecek? Rüzgar nasıl? Oksijen/ rakım maç icin uygun mu? Sonra ‘Oy' ve ‘delege' sistemi için değil vallahi deniyor. Kim inanir? Turnuva ver gösterişten kullan 1-2 hafta, sonra tüm yıl boş kalsın. Canım ülkemin parasına… https://t.co/kTTRTT5R57 — Ipek Senoglu (@ipeksenoglu) October 14, 2024

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme