Vali Gökmen Çiçek'ten Muhtarlar Günü mesajı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 18 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda Vali Çiçek muhtarlar için 'devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır.' İfadelerini kullandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek 18 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda muhtarlık vazifesinin önemine değindi.

Vali Çiçek tarafından yayımlanan mesaj şu şekilde;

‘Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede ve köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, görev yaptıkları bölgede vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynayan ve yönetim sistemimizde çok önemli görevler üstlenen, halkımızın gönlünde taht kuran bir müessesenin temsilcileridir.
Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, sorunlarını yerinde tespit ederek yetkili makamlara ileten, takibini yaparak çözümüne katkı sağlayan muhtarlarımız, demokratik sistemin vazgeçilmez bir aktörü, mahallelerimizde ve köylerimizde devletimizin gören gözü, işiten kulağıdırlar.
Muhtarlarımızın, mahallelerimizin en önemli temsilcileri olarak toplumumuza sunmuş olduğu katkılar, özverili çalışmalar ve sorunlara olan duyarlılığı ile vatandaşlarımıza olan yakınlığı bizim için önemli ve takdire şayandır.
Bu duygu ve düşüncelerle; devletimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızın ‘19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal eden muhtarlarımıza Allah'tan rahmet, görevde olanlara sağlık ve başarılı görevler diliyorum'

Bakmadan Geçme