Vatandaş ne düşüneceğini şaşırdı!

Ekonomi, savaşlar, salgın hastaıklar derken vatandaş ne düşüneceğini şaşırdı. Peki bireyler neyi nasıl düşünüyor? Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Aydın, köşe yazısında bu konuya dikkat çekti.

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Aydın, 'Gündemlerarası İletişim' konulu köşe yazısında vatandaşların ne düşünmesi gerektiğine medyanın karar verdiğini vurguladı.

Aydın, bu hafta kaleme aldığı köşe yazısında, herkesin çoğunlukla kendi medyasını takip etmeyi tercih ettiği bir ortamda medyanın insanlara nasıl düşünmesi gerektiğini de söylerken üstelik dayatma olduğundan bahsetti.

Son dönemde baş döndürücü bir gündem trafiği olduğunu belirten Aydın, 'Gündemler birbirine karışmış vaziyette. Önceden sadece geleneksel medyanın belirlediği gündemler üzerine kafa yorarken, artık şüyuu vukuundan beter bir biçimde sosyal medyanın belirlediği gündemlerle de uğraşıyoruz. İkisi birbiriyle örtüştüğü zaman işimiz daha da zorlaşıyor.' ifadelerini kullandı.

Aydın, başıboş sokak köpekleri, sosyal medya fenomenleri, dijital oyunlara ilişkin değerlendirmede bulundu.

Prof. Dr. Hakan Aydın'ın köşe yazısını okumak için tıklayın...

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme