Vekil Genç meydandaki eyleme katıldı

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'nun Kayseri Cumhuriyet Meydanı'ndaki eylemine katıldı.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu, iktidarın sunmuş olduğu zam teklifine karşı sesini yükseltti. Bu protesto amaçlı eylem, ülke genelinde olduğu gibi Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda da gerçekleştirildi. Milyonlarca memur ve memur emeklisi, enflasyon beklentisinin oldukça altında kalan bu zam teklifini kabul etmediğini eylemle dile getirdi.

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de bu eylem de kamu emekçilerinin yanında oldu. Cumhuriyet Meydanı'ndaki eyleme katılan Genç," Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'nun (KESK), iktidarın verdiği zam teklifini protesto için ülke çapında başlattığı eyleme Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda katıldık. Milyonlarca memur ve memur emeklisi enflasyon beklentisinin dahi çok altında teklif edilen zam miktarını kabul etmiyor. Gerçek bir toplu sözleşme isteyen kamu emekçilerinin sonuna kadar yanındayız." ifadelerini kullandı.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'nun (KESK), iktidarın verdiği zam teklifini protesto için ülke çapında başlattığı eyleme Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda katıldık. Milyonlarca memur ve memur emeklisi enflasyon beklentisinin dahi çok altında teklif edilen zam miktarını… pic.twitter.com/fpJ5ZWJVOB — Aşkın Genç (@gencaskn) August 16, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme