Veliler dikkat: Servis ücretleri belli oldu!

Okulların açılmasına yakın veliler çocuklarının okula güvenli ulaşımı için servisi tercih ederken fiyat araştırması da gündemde. Okul servis ücretleri ne kadar oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Okulların açılmasına yakın veliler çocuklarının okula güvenli ulaşımı için servisi tercih ederken fiyat araştırması da gündemde. Yeni eğitim dönemi öncesinde merakla beklenen haber geldi. Okul servis fiyatları belli oldu. İşte detaylar...

Her yıl eğitim dönemi öncesi gündeme gelen okul servis ücretlerinin belirlenmesi konusu, velilerin yoğun ilgisini çekiyor. Bu yıl da okul servis ücretleri belirlendi ve velilere duyuruldu.

Okul servis ücretleri, genellikle öğrencinin yaşadığı mesafeye, servis sağlayıcısına ve hizmetin kapsamına göre değişiklik gösteriyor. Okul servis fiyatlarının belli olmasıyla birlikte veliler, çocuklarını yeni eğitim döneminin başlangıcında güvende ve konforlu bir şekilde okula ulaştırma planlarını yapmaya başlayacaklar.

Bu yıl eğitim öğretim de 0-5 km mesafe ücreti 990 lira olarak belirlenirken, 0-30 km mesafe bin 310 lira olarak belirlendi.

Ayrıca 30 km ve üzeri uzaklıktaki yere kilometre başına 22 lira olacağı belirtildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme