Yahyalı İlçesi Ayşe Camcı'nın vefatıyla yasa boğuldu

Yahyalı Şehit İsmail Mavitaş Anaokulu hizmetli personeli Ayşe Camcı, vefat etti. Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Camcı'nın vefatını sosyal medya üzerinden duyurdu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'nin Yahyalı İlçesi, üzücü bir haberle sarsıldı. Yahyalı Şehit İsmail Mavitaş Anaokulu'nda hizmetli olarak görev yapan Ayşe Camcı, hayata veda etti. İlçede sevilen bir isim olan Camcı'nın vefatı, tüm Yahyalı ilçesini derinden sarstı.

Camlı'nın cenazesi Camii Kebir'den kaldırıldı

Ayşe Camcı'nın cenazesi, 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Yahyalı'daki Camii Kebir'den kaldırıldı. Cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Camcı, kılınan namaz sonrası Gazibeyli Mahallesi Mezarlığı'na verildi.

Acı Haberi Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü duyurdu

Ayşe Camcı'nın vefat haberi, Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinden şu ifadelerle duyurdu: ‘Yahyalı Şehit İsmail Mavitaş Anaokulu Hizmetli Personelimiz Ayşe Camcı vefat etmiştir. Cenazesi 19.08.2024 Pazartesi (bugün) ikindi namazını müteakiben kılınacak olan cenaze namazı ile Camii Kebir'den kaldırılarak Gazibeyli Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir. Personelimizin ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.'

Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak, merhum Ayşe Camcı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme