Yenidoğan çetesi üyesi olduğu iddia ediliyor - Dizide de oynamış!

Türkiye'de infial yaratan yenidoğan çetesi üyelerinden olduğu iddia edilen Ahmet Atilla Yılmaz'ın bir dizide oynadığı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

SGK'dan haksız kazanç elde etmek için yoğun bakım ünitelerine bebekleri sevk eden ve 12 bebeğin ölümüne neden olan yenidoğan çetesi tüm Türkiye'de infial yarattı. Çete üyesi olduğu iddia edilen Ahmet Atilla Yılmaz'ın NOW'da Adım Farah dizisinde rol aldığı görüldü.

CHP Beylikdüzü Meclis Üyesi ve İBB Sağlık ve Salgın Hastalıklar komisyonunda yer alan Ahmet Atilla Yılmaz'ın ismi de polis tarafından hazırlanan fezlekede yer alıyor. Yılmaz, şahıslar ile aralarında ticari bir ilişki olmadığını ifade ederek, diğer şahısları da tanımadığını belirtti. Partisine zarar vermemek adına CHP'den istifa etti.

Yılmaz hakkında yeni bir bilgi ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları Ahmet Atilla Yılmaz'ın Benim Adım Farah dizisinde oynadığı sahneyi buldu. 2023 yılında bir sosyal medya kullanıcısı Yılmaz'ı ‘#adımfarah dizisinde Farah'ın oğlu Kerimşah'ın doktoru rolündeki Dr. Atilla Yılmaz'ın gerçek hayatta da doktor olduğunu, kendisinin de genel cerrahi uzmanı olup aynı zamanda da görev yaptığı hastanenin başhekimi olduğunu biliyor muydunuz?' ifadelerinde bulundu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme