Yenidoğan çetesi üyesinin siyasilerle fotoğrafları çıktı – Kayserili ünlü isim de var!

Yenidoğan bebeklerin ölümüne sebep olan çetenin üyesi Mustafa Kemal Zengin'in siyasilerle fotoğrafları ortaya çıktı. Birçok siyasiyle fotoğrafını kendi hesabında paylaşan Zengin'in profilinde Kayserili ünlü siyasetçi de yer alıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Türkiye'nin gündeminde yenidoğan çetesi var. Çete ile ilgili korku dolu gelişmeler ve açıklamalar yapılırken, çete üyesi Mustafa Kemal Zengin'in Kayserili eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve diğer siyasilerle fotoğrafı ortaya çıktı.

Türkiye'nin gündemine oturan yenidoğan çetesi ile gelişmeler gün yüzüne çıkarken, çete üyesi Mustafa Kemal Zengin'in kendi sosyal medya hesabında yayınladığı siyasilerle yayınladığı fotoğraflar ortaya çıktı. Zengin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbrahim Kalın, eski Sağlık Bakanı Fahrettin Altun gibi siyasilerle fotoğrafı bulunurken, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de fotoğrafı çıktı. Zengin'in aynı zamanda davaya bakan savcıyı da makamında tehdit ettiği biliniyor.

Türkiye'nin konuştuğu skandal olayda yenidoğan bebekleri SGK'dan haksız kazanç elde etmek uğruna gereksiz yere yoğun bakıma sevk ederek ölümlerine neden olduğu ortaya çıkmıştı. Çete üyelerinin korku dolu mesajlaşmaları da ayrıca paylaşıldı.

İşte o fotoğraflar;

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme