Yıllar geçse de Kayserililer bu hakareti unutmadı!

2005 yılında Kayserispor ve Galatasaray maçı sonrası teknik direktör Gheorghe Hagi'nin Kayserililere yönelik sert ifadeleri unutulmadı. Rumen teknik adam, kaybolduğunu sandığı telefonu nedeniyle Kayserili taraftarları hırsızlıkla suçlamıştı. Bu olay, aradan geçen 19 yıl sonra bile hala akıllarda yer alıyor.

Kayserispor'un 2005 yılında Kayseri'de konuk ettiği Galatasaray maçının bitiminde teknik direktör Gheorghe Hagi'nin söylediği sözler hala hafızalardan silinmedi.

Rumen teknik adam, Kayseri'ye geldiğinde futbolculuk kariyerindeki başarıları nedeniyle “I Love you” diye anılırken, maç bitiminde kendisine yakışmayan ifadeler kullanmıştı. Hagi, telefonunun kaybolması nedeniyle “Hırsızsınız” diyerek Kayserili taraftarları suçlamıştı. Telefonunun çalındığını düşünen Hagi, daha sonra telefonunu pantolonunun cebinde bulunca özür dilemek zorunda kalmıştı. Hagi sevgi sözleriyle Kayseri'ye gelmiş, yaptığı büyük yanlış sonrasında ise büyük tepki görerek şehirden ayrılmıştı.

Mehmet İncialan Gheorghe Hagi'yi mahkemeye vermişti

Gheorghe Hagi gibi dünya çapında tanınan bir ismin bu tür davranışlara maruz kalması, Kayserili Mehmet İncialan isimli bir vatandaşı harekete geçirmişti. İncialan, Rumen teknik adamı mahkemeye vermiş ve Gheorghe Hagi hakkında 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nde 10 bin YTL manevi tazminat davası açmıştı.

Aradan geçen 19 yıl sonra, Gheorghe Hagi'nin bu hatası tekrar gündeme geldi ve hala akıllarda yer edindi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme