Yozgat ve Konya'da Bedava – Kayseri'de zam geldi!

Ülke genelinde zam haberleri gelmeye devam ediyor. Kayseri'de bir zam da otogar tuvaletlerine geldi. Seyahat emek için otogarı kullanan bir vatandaş WhatsApp ihbar hattımıza, 'Konya ve Yozgat'ta ücretsiz. Kayseri çok pahalı' sitemleri ile durumu bildirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Zam haberleri art arda gelmeye devam ederken, bir vatandaş WhatsApp ihbar hattımıza otogar tuvaletlerine zam geldiğini, kente geri döndüğünde bu zammın iptal edildiğini ifade etti.

Kayseri'den seyahat eden bir vatandaş, ‘Kurban bayramında da seyahat ettim. Otogar tuvaleti 10 TL olmuştu. Pahalı gelmesine rağmen ihtiyaçlarım doğrultusunda kullanmak zorunda kaldım. 13 Temmuz Cumartesi günü yine bir seyahat için otogara gittiğimde, tuvaletin ücreti 20 TL olmuştu' dedi. Yolda giderken sadece merak ettiği için otogarların tuvaletine giden vatandaş, ‘Yozgat'a gittiğimde otogar tuvaletinin ücretsiz olduğunu gördüm. Konya'da da ücretsizdi. Kayseri neden bu kadar pahalı diye düşündüm' ifadelerinde bulundu. Kayseri'ye bugün döndüğünü belirten vatandaş, ‘Bugüne kadar ihbar etmek istemedim. Yolda fiyatları takip etmek istedim. Kayseri'ye döndüğümde fiyatların 10 TL'ye geri çekildiğini gördüm. Tepkilerden dolayı geri çekmişler. 20 TL olduğunda fotoğrafını çekmek aklıma gelmedi' ifadelerinde bulundu.

Konya ve Yozgat'ın otogar tuvaletlerinin ücretsiz olmasına rağmen çok temiz olduğunu ifade eden vatandaş, ‘Kayseri'de bu kadar paraya temizlik bile orta seviye' ifadeleri ile sitemde bulundu.

ÖZEL HABER
Yorumlar 2
Aybuke 16 Temmuz 2024 17:43

Ahahha ben miyim yoksa vallahi geçen bindim 20 ydi bugün indim ki 10 olmuş:Dd

Hanife 16 Temmuz 2024 17:39

Sudan ucuz Kayserimize bu yakısırdı(!) ????

Bakmadan Geçme