Yücel, Alparslan Durağına Dikkat Çekti: Artık yeter, yazıktır, günahtır

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Meclis üyesi Kazım Yücel, Sivas Caddesi'ndeki Alparslan durağındaki trafik kazalarına dikkat çekiyor ve önlem alınmasını talep ediyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haber detayında...

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Meclis üyesi Kazım Yücel, Kayseri'nin gündeminden çıkmayan trafik kazalarını yeniden gündeme getirdi.
Yücel, Kayseri'nin Sivas Caddesi'nde yer alan Alparslan durağında yaşanan ölümlü, yaralamalı ve hasarlı trafik kazalarına dikkat çekerek, yetkililere çağrıda bulundu.
Kazım Yücel, yaşanan trafik kazalarının sayısının artmasına ve bu duruma gerekli önlemlerin alınmadığını ifade ederek, "Kayseri, Sivas caddesi Alparslan durağı ve bu kaçıncı ölümlü, yaralamalı, hasarlı trafik kazası?" diye sordu.
Alparslan durağında yaşanan trafik kazalarına çözüm üretmeye çağıran Yücel, yetkililere acil önlem alınması yönünde çağrı yaptıYücel, "Yaya geçidi, ışık sistemi, alt üst geçit her ne ise, yapılması gereken bir an önce hayata geçirin" diyerek çözüm önerdi.
Yücel, "Kayseri, Sivas caddesi Alparslan durağı ve bu kaçıncı ölümlü, yaralamalı, hasarlı trafik kazası? Yaya geçidi, ışık sistemi, alt üst geçit her ne ise, yapılması gereken bir an önce hayata geçirin" dedi.

Olay yerinden video çekerek sitemini sürdüren Yücel, "İki evladımız bugün buradaki kazada yaralandı. Artık birileri bunu ciddiye alsın. Trafik kurallarının uygulanmadığı, trafik lambalarının yetersiz olduğundan sıkça bahsettik. Bugün de yine bir kazaya şahitlik ettik. Artık yeter. Yazıktır. Bir kez daha hatırlatıyoruz" diye konuşmasını sonlandırdı.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Erhan Turhan 23 Haziran 2023 08:21

Zaten Kayseri Belediyesi'nin en iyi bildiği şey, trafik ışığı koymak. Bazı yerlerde 20-25 metre arayla ışık var. Dur, kalk. Dur, kalk. Dur, kalk. Oooooof.

Bakmadan Geçme