Yükselen Ses'te Kayseri'nin iki belediye başkanı başarılı çıktı

Türkiye'de 'Yükselen Ses' adlı bir yerel yönetimler yayın organı tarafından Kayseri'de iki belediye başkanı Türkiye'deki en başarılı belediye başkanlarından olarak ilan edildi.

Yükselen Ses'te yayınlanan yazıya göre Kayseri'de daha önce Kocasinan Belediye Başkanı olan ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin milletvekili adayı olarak başkanlığı bırakmasının ardından başkanlık koltuğuna geçen Mustafa Çelik ile halkla iletişim konusunda özverili olan ve bütçesi kısıtlı olduğu halde Akkışla için bir çok hizmet ve etkinlik çalışmaları gerçekleştiren Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, Kayseri'deki en başarılı iki belediye başkanı, Türkiye genelinde de en başarılı belediye başkanlarından oldu.
Türkiye'deki yerel yönetim faaliyetlerini takip eden ve araştıran Yükselen Ses, yerel yönetimlerin faaliyet ve etkinlikleri konusunda yaptığı araştırmasında Türkiye'den en başarılı belediye başkanlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre Türkiye'den aralarında Kayseri'nin de bulunduğu 7 belediye başkanı belirlenirken bunların belediye ve isimleri şu şekilde gerçekleşti; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, İmranlı Belediye Başkanı Pehlül İşleyen, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe. Söz konusu belediyelerin tanıtımlarının Belediyeler Tanıtım Kitabı'nda da yer alacağını bildiren Yükselen Ses Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Obut, yazısında Kayseri belediye başkanları için şu açıklamalarda bulundu; 'Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eski başkan Mehmet Özhaseki milletvekilliği için belediye başkanlığından istifa etmişti. Özhaseki'ye hükümet kabilesinde bakanlık görevi verilecek. Yeni başkan Mustafa Çelik, Özhaseki'nin başarılarını aratmayacağını düşünüyorum. Daha önce Kocasinan belediye başkanlığını yapan Mustafa Çelik ilk icraatlerine asfalt döküm atağıyla başladı. Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, tanıdığım en mütevazi belediye başkanlarından biridir. Yaptığım birçok görüşmede gerek Özhaseki gerek Çelik hakkında büyük başarılarından söz etti. 24 saat telefonunu halka açık tutan mütevazi belediye başkanı Ali Ergül, tüm Kayserililer tarafından takdir görüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in, Akkışla Belediyesi'ni güçlendirecek hizmetlerde bulunacağını düşünüyorum.' ÖZEL HABER: KAAN AKBAŞ
Yorumlar 5

Bakmadan Geçme