ZEHİR TACİRİNE 8 YIL HAPİS

Haber: Şeref KAHRAMAN - Kayseri'de aracının bagajdaki ses sistemi ve orta konsola gizlenmiş 180 gram metamfetamin ile yakalanan ve uyuşturucu ticareti yapma suçundan tutuklu yargılanan sanığa 8 yıl 4 ay hapis, 18 bin 200 TL adli para cezası verildi.

28 Mayıs'ta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kente uyuşturucu getirildiği bilgisi üzerine Kocasinan ilçesindeki iş yerine operasyon düzenledi. İş yerindeki otomobilde yapılan aramada bagajdaki ses sistemi ve orta konsola gizlenmiş 180 gram metamfetamin ile tabanca, vites kutusunun altındaki bölmede de uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 8 bin 940 lira ele geçirildi. Operasyonda yakalanan uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla H.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayseri 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık H.Ş. ile avukatı hazır bulundu.

Sanayide tır şoförlüğü yapan ve araçtaki uyuşturuculardan birisinin kendisine ait olduğunu, diğerinin kime ait olduğunu bilmediğini söyleyen sanık H.Ş., uyuşturucuları torbacı tabir edilen kişilerden içmek için aldığını, ticaretini yapmadığını iddia etti.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık H.Ş.'ye ‘uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan 8 yıl 4 ay hapis, 18 bin 200 TL adli para cezası ile tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Bakmadan Geçme