Anadolu Haber'e ilk ziyaret, İYİ Parti Kayseri'den…

Haber-Foto: Muhammed KÖSEDAĞ - Kayseri'de günlük yayın yapan yerel gazetelerin birleşmesinin ardından, İYİ Parti Kayseri teşkilatı, Kayseri Anadolu Haber Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Anadolu Haber'e ilk ziyaret, İYİ Parti Kayseri'den…

Kayseri'de günlük yayın yapan ve resmi ilan alan 14 yerel gazete güçlerini birleştirdi. Kentte 1 Eylül itibariyle 3 gazete bayilerde yerini aldı. Bu kapsamda 5 gazetenin birleştiği Kayseri Anadolu Haber Gazetesi’ne nezaket ziyaretleri başladı. İlk ziyareti İYİ Parti Kayseri teşkilatı yaptı.

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, il sekreteri Metin Ceylan, STK İşleri Başkanı Yusuf Aykırı, Protokol ve Özel Kalem Sorumlusu Yavuz Yıldız ve Basın-Medya Başkanı Kaan Günal, Kayseri Anadolu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Kösedağ ve ortaklardan gazeteci Rifat Açıkgöz’ü ziyaret etti.

Başkan Ataman, Kayseri basınında güç birliğinin önemli olduğunu, muhalefet olarak seslerinin duyurulacağı mecranın basın olduğunu belirterek, Kayseri Anadolu Haber’e yeni yayın hayatında başarılar diledi. Ataman ile partili yöneticiler, gazeteciler Metin Kösedağ ve Rifat Açıkgöz fikir alışverişinde bulunup, Kayseri ve Türkiye gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.