Ankara'da buluştular - Karatepe'den sürpriz ziyaret

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın Karatepe'yi misafir etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Ankara'da buluştular - Karatepe'den sürpriz ziyaret


CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın Karatepe’yi misafir etti. Ziyarette, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu ekonomik zorluklar ve bu sorunların çözümüne yönelik öneriler ele alındı.

Ankara'da buluştular - Karatepe'den sürpriz ziyaret

Genç, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların dört bir yanda yaşadığı ekonomik sıkıntılara son vermek amacıyla atılması gereken adımların konuşulduğunu söyleyerek, CHP olarak Türkiye’nin ekonomik refahını yeniden sağlamak için birlikte çalışmanın önemine dikkat çekti.

'Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu dönemde, halkın alım gücünü yükseltmek ve ekonomiyi sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmak adına ortak stratejiler geliştirmemiz gerekiyor,' diyen Aşkın Genç, “Prof. Dr. Yalçın Karatepe’ye nazik ziyaretinden ötürü teşekkür etti. Ekonomik refahı sağlamak için omuz omuza çalışacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum,” dedi.