Ankara Kalkınma Ajansı 200 Kişiyi İstihdam Edecek

Ankara Kalkınma Ajansı '2023 Yılı İstihdam Garantili Genç Yazılımcı Yetiştirme Destek Programı' ile 200 kişiyi istihdam edecek. Programın detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Ankara Kalkınma Ajansı 200 Kişiyi İstihdam Edecek

Ankara Kalkınma Ajansı ‘2023 Yılı İstihdam Garantili Genç Yazılımcı Yetiştirme Destek Programı’ ile 200 kişiyi istihdam edecek.

Ajanstan yapılan açıklamaya göre, ‘2023 Yılı İstihdam Garantili Genç Yazılımcı Yetiştirme Destek Programı’ (GENÇİS) programı kapsamında, nitelikli genç istihdamına yönelik eğitim, sınav, sertifikasyon, staj, mentörlük gibi faaliyetlerle 15-34 yaşındaki 200 gencin yazılım sektöründe istihdamının sağlanmasını amaçlıyor. 15-34 yaşındaki 200 gencin istihdamının sağlanması amaçlanan bu programda, Ankara ve depremde etkilenen illerde ikamet eden 35 yaşından gün almamış, üniversitelerin sayısal puan türüyle öğrenci kabul edilen lisans bölümlerinden mezun, başvuru tarihinden önceki son iki yılda sosyal güvenlik kuruluşlarına kayıtlı olarak herhangi bir yerde 6 aydan fazla istihdam edilmemiş kişiler başvuru yapabilecek.

Programın başvuru ilanına https://ankaraka.org.tr/gencis adresinden ulaşabilirsiniz. Başvurular 9 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek.