Ankara Yolu'nda yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı

Kırşehir-Ankara karayolunda bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucunda ilk belirlemelere göre, 9 kişi hayatını kaybederken, 30 yolcu da yaralandı.

Ankara Yolu'nda yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Kırşehir-Ankara karayolu üzerinde bulunan Türkiye Şoförler Cemiyeti dinlenme tesislerinin yakınlarında, Kırşehir'den Ankara istikametine giden 40 LE 121 plakalı yolcu otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre, 9 kişi hayatını kaybederken, 30 yolcu da yaralandı.

Kaza yerine çok sayıda 112 ambulansının sevk edildiği bildirildi.

KIRŞEHİR'DE İKİ OTOBÜS YAN YATTI: 24 YARALI

Kırşehirde, sabah 7 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının olduğu bölgede iki yolcu otobüsünün daha yan yatması sonrasında 24 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Kırşehir-Ankara karayolunda, yoğun kar yağışı ve gizli buzlanma nedeniyle iki otobüsün daha şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında yan yattığı öğrenildi. Kazalarda 24 kişinin yaralandığı ve hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi.

ANKARA-KIRŞEHİR KARAYOLUNDA İKİ OTOBÜS DAHA DEVRİLDİ

Ankara’dan Kayseri istikametine gitmekte olan iki otobüs firması Ankara-Kayseri yolu Karahıdır yol ayrımında kaza yaptı. 
Karayolu üzerinde meydana gelen iki otobüsün devrildiği kazada 24 kişi yaralanarak tedavi altına alınırken, 1 çocuğun ayaklarının koptuğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Kaza yerinde çok sayıda ambulans sevk edilirken, sabah saatlerinde yaşanan kaza ile birlikte 51 kişi yaralanırken, 7 kişi de hayatını kaybetti.

OTOBÜS KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN 7 KİŞİNİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Sabah saatlerinde meydana gelen ve 27 kişinin yaralandığı kazada hayatını kaybeden 7 kişinin isimleri belli oldu. 

Ankara-Kayseri karayolu üzerinde meydana gelen kazada; Turan Beytar, İbrahim Dağdeviren, Yasin Solak, Fikriye Çiğdem, Hikmet Çiğdem, Ramazan Yıldırım ve Ayhan Fahri Beydoğan hayatını kaybetti.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ön otopsilerin ardından cenazelerin, ailelerine verilmesi bekleniyor.

OTOBÜS KAZASI SONRASINDA EN ACI TABLO ORTAYA ÇIKTI 

Kırşehir’de öğle saatlerinde meydana gelen ve iki otobüsün devrildiği kazadan saatler sonra en acı tablo ortaya çıktı. 

Ankara istikametinden Kayseri istikametine gitmekte olan otobüste seyahat eden H.Ç.'nin (5) yaşam mücadelesi yürek burktu.

Kazadan sonra Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen H.Ç.’nin 2 ayağı koptuğu için hemen ameliyata alındığı, yaklaşık 5 saat süren ameliyat sonucunda hayata tutunduğu bilgisine ulaşıldı.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Mehmet Yetiş ve Ortopedi Uzmanı Zafer Ünveren, gerçekleştirilen başarılı ameliyatın sonucunda, H.Ç.'nin kazadan 4 saat sonra bulunan ayakları vücuduna uyum sağlamamasına rağmen, küçük çocuğun yaşama tutunmayı başardığını söyledi.

H.Ç., yoğun bakım ünitesinden normal servise alınırken, annesinin kolunda kırıklar, babasının vücudunun ise çeşitli yerlerinde çatlaklar olduğu tespit edildi.