Ankaragücü maçı öncesi konuşan Burak Yılmaz'dan taraftara çağrı!

Başakşehir karşısında alınan 3-2'lik galibiyetin ardından gözler Ankaragücü maçına çevrildi. 24 Şubat Cumartesi günü oynanacak olan Kayserispor - Ankaragücü maçı öncesi hazırlıklarını sürdüren Kayserispor'da teknik adam Burak Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Yılmaz, taraftara bir de çağrı yaptı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ankaragücü maçı öncesi konuşan Burak Yılmaz'dan taraftara çağrı!

Yılmaz, Başakşehir maçında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu belirterek, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Sadece üç puanın değil, 1 puanın da çok değerli olduğu haftalara girdik. Ama biz kesinlikle planımızı kazanma üzerine yaptık. Oyunumuzdan da bunu belli ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle ilk devre çok güçlü bir oyunumuz vardı. İkinci yarı biraz düştük. Bu da hem skorun verdiği bir rehavetten, hem de rakibin verdiği reaksiyondan dolayı oldu. Ama biz istediğimizi aldık, çok mutluyuz. Başakşehir maçından sıyrıldık ve Ankaragücü maçına konsantre olduk. Çünkü artık Ankaragücü maçını kazanıp hedeflerimizle ilgili konuşmanın zamanı geldi. Oyuncularımın hepsine çok teşekkür ediyorum. Ne söylediysek ellerinden geldiğince yapmaya çalışıyorlar. Çok değerli bir oyuncu grubu var. Bu bizim şansımız olduğunu düşünüyorum. Güzel bir birliktelik oldu, bunu devam ettirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARIMIZA SELAMLARIMI İLETİYORUM

Burak Yılmaz, Ankaragücü maçında stadın dolu olmasını temenni ederken, taraftara da selamlarını iletti. Yılmaz, "Ankaragücü çok değerli ve büyük bir camia. Çok değerli bir hocası var, Emre abi. Benim de abimdir. Ama tabii ki kazanmak için her şeyi yapacağız. Bütün taraftarlarımıza buradan selamlarımızı iletiyorum. Cumartesi stadın dolu olduğu, sonuna kadar bizi destekleyecekleri bir maç olmasını diliyorum. Onların bize desteği, bizim de oynayacağımız mücadeleyle, oyunla onlara yakışacağını düşünüyorum. İnşallah stadımız dolu olur." dedi.