Ankaragücü'nün Kayseri Erciyes kamp programı belli oldu!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, dünyanın dört bir yanından takımları Kayseri'de ağırlamaya devam ediyor. Erciyes'te bu yıl, kamp yapan takımlar arasında Ankaragücü, Konyaspor, Niğde Belediyespor, Alanyaspor ve Samsunspor da yer alacak. Ankaragücü, kamp kapsamında Kayserispor ile hazırlık maçı yapacak. Başkent Temsilcisinin Kayseri Erciyes programı belli oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Ankaragücü'nün Kayseri Erciyes kamp programı belli oldu!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Anadolu’nun kalbinde yer alan Erciyes, başarılı tesisleşmenin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen takımlar, Erciyes’te kamp yaparak yeni sezona hazırlanıyor. Sahaların çoğalmasıyla birlikte kamp yapmaya gelen takım sayıları da artış gösterdi. Bu durum, en çok Kayserispor’a fayda sağlıyor. Sarı-Kırmızılı takım, Erciyes’e gelen takımlarla hazırlık maçları yapma fırsatı buluyor.

Ankaragücü'nün Kayseri Erciyes kamp programı belli oldu!

Ankaragücü, Erciyes'te ikinci etap kampı yapacak

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e veda eden Başkent temsilcisi Ankaragücü’nün kamp programı da belli oldu. Kemal Özdeş yönetimindeki Ankaragücü, ikinci etap kampı için 15-28 Temmuz tarihleri arasında Kayseri’de olacak. 30 Haziran Pazar günü Ankara Beştepe Tesisleri'nde çalışmalara başlayacak olan Sarı-Lacivertliler, 14 günlük çalışmanın ardından Kayseri’ye doğru yola çıkacak.

Ankaragücü'nün Kayseri Erciyes kamp programı belli oldu!

Kayserispor, Ankaragücü ile hazırlık maçı yapacak

Ankaragücü, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Kayseri’de Kayserispor ile bir hazırlık maçı da yapacak. Bu maç, her iki takımın da yeni sezon öncesinde yeni sezon öncesi eksiklerini gösterecek. 

Kayserispor'un rakibi olacaklar

Önümüzdeki günlerde Ankaragücü'nün yanı sıra Konyaspor, Niğde Belediyespor, Alanyaspor ve Samsunspor da Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp yapacak. Bu takımların da kamp programları, hazırlık maçları ve antrenman programları önümüzdeki günlerde netleşmiş olacak. Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin sunduğu imkanlar ve tesisler, takımların hazırlık dönemlerini verimli bir şekilde geçirmelerine olanak tanıyor. Yüksek irtifa, temiz hava, bol oksijen ve modern tesisler ile sporcular daha konforlu bir şekilde güç toplamış olacak. Her yıl olduğu gibi bu sezon önesi de sahaların artmasıyla birlikte fazla takım, Erciyes’i kamp merkezini tercih ediyor. 

Ankaragücü'nün Kayseri Erciyes kamp programı belli oldu!

Kayserispor için fırsat

Erciyes’e gelen takımların sayısının artması, Kayserispor için de büyük bir avantaj sağlıyor. Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon önce ibirçok takımla hazırlık maçları yaparak eksiklerini görme fırsatı bulacak. Kayserispor da birinci ve ikinci etap kamp çalışmalarını Kayseri'de kendi tesislerinde yapacak. 

Ankaragücü'nün Kayseri Erciyes kamp programı belli oldu!