Araç sahiplerine iyi haber: Büyük indirim..

Akaryakıt ürünlerine son günlerde gelen indirimlerle araç sahipleri bayram etti. Petrol fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle bu gece motorin fiyatlarına bir indirim daha geliyor.

Araç sahiplerine iyi haber: Büyük indirim..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akaryakıt ürünlerine son dönemde gelen indirimlere bir yenisi daha eklendi. Bu gece yarısından itibaren motorinin litresi 1 lira 30 kuruş düştü. 
Petrol fiyatları ve dolar kurundaki değişimlere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Ramazan Bayramı'nın ilk günü akaryakıta çifte indirim gelmiş ve benzinin litresi 1 lira 21 kuruş, motorinin 91 kuruş, 25 Nisan tarihinde ise motorinin litresi 47 kuruş düşmüştü. Bu gece yarısından itibaren akaryakıta bir indirim daha geldi. Motorinin fiyatı 1 lira 30 kuruş geriledi.


YİNE İNDİRİM GELİYOR
Sektör kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 49 kuruş indirim gelecek.


EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI 
EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.