Araç sahiplerine müjde – Çifte indirim geliyor!

Brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar devam ederken, bu kez araç sahiplerine müjdeli haber geldi. Akaryakıt fiyatlarında çifte indirim uygulanacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Araç sahiplerine müjde – Çifte indirim geliyor!

Brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar sürüyor. Üst üste gelen zam haberlerinin ardından araç sahiplerine bu kez müjdeli haber geldi. Akaryakıtta çifte indirim uygulanacak.

Brent petrol ve dövizde yaşanan fiyat değişiklikleri araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatları ve döviz kuru değişimleri baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanmaktadır. Bu hesaplamalar sonucunda ortaya çıkan fiyatlar, dağıtım firmaları arasındaki rekabet ve serbest piyasa koşulları nedeniyle şirketler ve şehirlerarasında küçük değişiklikler göstermektedir.

Araç sahiplerine müjde – Çifte indirim geliyor!

Çifte indirim!

22 Ekim Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde benzin ve motorinde indirim bekleniyor. Benzinde 1,87 TL indirim beklenirken, motorinde 1,65 TL indirim bekleniyor. Yapılacak olan indirimle birlikte Kayseri’de benzinin 43,86 TL olması beklenirken, motorinin de 43,05 TL olması bekleniyor.

Kayseri’de güncel akaryakıt fiyatları

Benzin: 45,73 TL

Motorin: 44,70 TL

LPG: 25,30 TL