Arıkan: Pınarbaşı Seçimlerinde Gayret Edeceğiz!

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, İl Başkanı Baki Coşkun ve beraberindeki heyet Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Metin Kösedağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette açıklamalarda bulunan Arıkan 2 Haziran Pınarbaşı seçimleri için 'Gayret edeceğiz!' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Arıkan: Pınarbaşı Seçimlerinde Gayret Edeceğiz!

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, İl Başkanı Baki Coşkun ve beraberindeki heyet Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette açıklamalarda bulunan Arıkan 2 Haziran Pınarbaşı seçimleri için ‘Gayret edeceğiz!’ dedi.

KGC Başkanı Metin Kösedağ, 2 Mayısta da biz Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin seçimlerinde tekrardan üyeler tarafından başkan seçildiğini ifade ederek; ‘31 Mart yerel seçimlerinden sonra yaşanan yoğunluktan dolayı bir hayli hem siyasetçiler, hem basın mensupları bayağı yıprandı. Tabii ki Kayseri adına kazasız belasız bir seçimin atlatılması bizlere olduğu gibi tüm şehri memnun etmiştir. Daha sonrasında bir malumunuz yakın zamanda 2 Mayısta da biz Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin seçimini yaptık. Tekrar sağ olsunlar üyelerimiz bizleri bu göreve layık gördüler. Üç yıl Allah izin verirse tekrar burada görevimizi ifa etmeye çalışacağız’ dedi.

Arıkan: Pınarbaşı Seçimlerinde Gayret Edeceğiz!

Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun Metin Kösedağ’ı tebrik ederek; ‘Öncelikle sizlere hayırlı olsun diyorum size tekrardan. Allah yar ve yardımcınız olsun. Tabii yerel basın kıymetli. Yani bizler de seçim döneminde sadece il başkanlığı değil aynı zamanda bir adaylık süreci geçirmiş olduk. O süreçlerde de sizler bizlere ses vermiş oldunuz. Sizlerin gücü aslında siyasilerin de bir yerde gücü, halkın gücü olmuş oluyor. Bu anlamda yapmış olduğunuz çalışmalar çok kıymetli.  Tekrardan hayırlı olsun diyorum ve kolaylıklar diliyorum’ ifadelerinde bulundu.

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Metin Kösedağ’a hayırlı olsun dileklerini söyleyerek; ‘Ben de yakın zamanda gerçekleştirmek olan genel kurulda güven tazeleyen kıymetli başkanımızı, değerli yönetim kurulu üyelerini bir kez daha tebrik ediyorum. En hayırlı hizmetleri yapmalarını temenni ediyorum’ ifadelerinde bulundu.

Arıkan: Pınarbaşı Seçimlerinde Gayret Edeceğiz!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yerel basının sorunları ile ilgili meclise verilen soru önergesinde Başkan Kösedağ ile iletişime geçen Arıkan; ‘Sayın Başkanımızı hemen aradım. Hangi konuları gündeme getirmemiz gerekir bir istişare yaptık. Birçok konu var ama acil bir şekilde hangi sorunların gündeme getirilmesi noktasında kanaatlerini sordum. Bu işin takipçisi olacağız. Yani sorunların sonuna kadar farkındayız. Ben burada tek tek bunları anlatma durumunda kalmayacağım. Genel cümlelerle anlatmaya gayret göstereceğim. Bu sorunların takipçisi olacağız’ dedi.

2 Haziran Pınarbaşı’da yenilenecek seçimlere değinen Arıkan; ‘2 Haziran'da yeni seçim icra edilecek. Saadet Partisi olarak adayımız çalışmalarına devam ediyor. Son seçimlerde belli bir oranda oy aldı.   Yine çıkacağız. Gayretimizi göstereceğiz.   Pınarbaşı seçmeni yine seçimin tekrarını mı kamuoyuna gösterecek? Yoksa farklı bir kanaat mi kullanacak?  Hep beraber göreceğiz. Ama bizi Pınarbaşı'na ilgilendiren durum Saadet Partimizin alacağı oy olacak’ dedi.