Asgari Ücrete Ara Zam Kararı!

Milyonlarca çalışanın heyecanla beklediği asgari ücrete ara zam konusuyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki asgari ücrete ara zam gelecek mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Asgari Ücrete Ara Zam Kararı!

Kamuoyunda milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücrete ara zam ile ilgili söylentiler dolaşıyor. Kayserililer de ara zam için olumlu bir karar alınıp alınmayacağını merak ediyor. İşte detaylar…

Asgari ücretlilerin maaşına ara zam bekleyen çalışanların Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı tarafından yapılan açıklamalarla hayalleri suya düşmüştü. 

Zaman zaman kamuoyuna yansıyan asgari ücrete zam kararı haberleri ise yeniden çalışanların ilgisini çekmiş durumda. Vatandaşlar asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor.

Yeni çıkan iddialara göre, çalışanları ilgilendiren ara zam kararı geldi ve yüzde 25 zam yapılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın asgari ücret için devreye girdiği ve hiç zam almayan ücretli çalışanların maaşına ara zam yapılması için çalışmaların başladığı belirtiliyor. TBMM 22 Temmuz  mesai yapacak.  

Başkatip’te yer alan habere göre, işverenler ve çalışanların temsilcilerinin bir araya gelmesi 22 Temmuz’dan önce olacak. Yüzde 20 ila yüzde 25 zam yapılması yönünde gerçekleştirilecek görüşme sonrası 17 bin 2 TL olan asgari ücretin 20 bin TL ile 21 bin TL’ye yükselmesi bekleniyor.