Aşkın Genç'in Dikkat Çeken Pınarbaşı Projeleri

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan, Halk Tv' de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldular. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Aşkın Genç'in Dikkat Çeken Pınarbaşı Projeleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi CHP’li Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan Halk Tv’de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına konuk oldular.

31 Mart Yerel Seçimlerini kazanan CHP’nin adayı Deniz Yağan ve CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, İsmail Küçükkaya’ya Pınarbaşı’yı ve Pınarbaşı projelerini anlattılar.

Kayseri Milletvekili olmaktan gurur duyduğunu vurgulayan Genç, Kayseri’nin Türkiye’nin önemli illerinden olduğunu belirterek, ‘ Kayseri’de yaşayan, ticaret yapan ve sanayi ile uğraşan birisi olarak Kayseri’nin havasına ve suyuna hayran bir milletvekiliyim’ dedi. 

Aşkın Genç'in Dikkat Çeken Pınarbaşı Projeleri

Kayseri’nin Doğusunu Kırmızıya Boyadık

Kayseri’nin bu seçimlerde büyük bir atak yaptığını belirten Genç, ‘Geçtiğimiz 14 Mayıs’ta 103 bin olan oyumuzu 165 bine çıkararak 2 milletvekili çıkardık. 31 Mart seçimlerinden de başarıyla çıktık.’ açıklamalarıyla 31 Mart Yerel Seçimlerine atıfta bulundu. 

Pınarbaşı CHP’nin Belediyesi

Pınarbaşı’nın, CHP’nin belediyesi olduğunu düşündüğünü ifade eden Genç, 31 Mart seçimlerine kadar Kayseri’de hiç belediyelerinin olmadığını, şuan ise 4 belediyelerinin olduğunu ve Kayseri’nin doğusunu kırmızıya boyadıklarını ifade etti. 

Aşkın Genç'in Dikkat Çeken Pınarbaşı Projeleri

Müstesna Bir Yer

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi hakkında da konuşan Vekil Genç, Pınarbaşı’nın çok müstesna bir ilçe olduğunu belirterek, ‘Kayseri’de doğu ve güneydoğu ile bağlantımızı sağlayan bir nokta. Konumu itibariyle yemyeşil ovaları var. Zamantı Irmağı geçiyor ve bol su kaynakları var. Avşarlar, Türkmenler, Çerkezler, Göçmenler, Muhacirler… Türkiye’nin mozaiği var. Değerlendirildiği takdirde turizmi, tarımı, hayvancılığı ile mükemmel bir ilçe. Osmanlı ve Türk Ordusuna at yetiştiren bir bölge, Gazi Koşusu ’nu kazanan Pan River burada yetişti’ dedi.  

30 Yıldır Aynı Zihniyet Yönetmiş -  Eksikler Çok

Pınarbaşı’nı senelerdir aynı zihniyetin yönettiğini ancak hizmet konusunda çok eksiklikler olduğunu belirten Aşkın Genç, ‘Pınarbaşı’da; öğrenciler gerekli eğitimi alamıyorlar, 60 köyün camisinde imamı yok, her tarafında su kaynakları olmasına rağmen köylerinde içme suyu, kanalizasyon problemi var. Doktor ve öğretmen açığı var’ ifadelerinde bulundu.