Aşkın Genç seçim ofisi açılışını yaptı

CHP Kayseri 1. sıra Milletvekili Adayı Aşkın Genç seçim ofisi açtı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Genç, 'Önce karanlıktan çıkacağız, ardından Cumhuriyetimizi tekrar Ulu Önder Atatürk'ün çizdiği hatta sokacağız.' dedi.

Aşkın Genç seçim ofisi açılışını yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sahabiye Mahallesi Ahmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan seçim ofisi açılışına Millet İttifakı'nın milletvetkili adayları, il başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

'Korku ikili yaratılmaya çalışılıyor'

Seçim ofisi açılışında konuşan Genç, "22 yıllık AKP iktidarının ardından geldiğimiz nokta, ülkemiz özgürlükler endeksinde 165 ülke arasında 140 sıradır. İnsanlar üzerinde bir korku iklimi yaratılmaya çalışılıyor. Fikir ve düşüncelerini ifade etmekten çekinir olmuş insanlarımız. İnsanlarımızın farklılıkları zenginliğimizdir. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, lazı ile çerkezi ile her kesimden her gruptan dostlarımızla beraberiz birlikte huzur içinde yaşamaktan başka bir isteğimiz yok." dedi.

'Özgürlüğü ve baskıyı oylayacağız'

Genç, "Çok kritik bir seçimin arifesindeyiz. 14 Mayıs'ta bir tarafta demokrasiyi özlemiş, özgürlükleri ve hukukun üstünlüğünü savunan Millet İttifakı, diğer tarafta baskıyı ve zorbalığı hedef koyan Cumhur İttifakı'nı oylayacağız. 14 Mayıs seçimlerinin vatana millete ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardındna kesimi ile seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.