Aşkın Genç'ten Ölümlü İsyan

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Hacılar-Erciyes yolunda yıllardır devam eden ve bitirilemeyen projelere dikkatleri çekerek, sitem etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Aşkın Genç'ten Ölümlü İsyan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hacılar-Erciyes yolunda yıllardır devam eden trajik ölümlü kazalar, vatandaşlar arasında büyük endişe ve öfkeye neden oluyor. ‘Ölüm Yolu’ olarak adlandırılan güzergâhta hiçbir iyileştirme çalışmasının yapılmaması yolun bu şekilde anılmasına neden oluyor. 2021 yılında başlatılan projede ise şimdiye kadar hiçbir ilerleme kaydedilmediği görülüyor.

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, meclis kürsüsünden dile getirdiği konuya ilişkin, daha fazla can kaybının yaşanmaması için acilen harekete geçilmesi çağrısında bulundu. Ancak, bu çağrıya henüz karşılık verilmediği ve gerekli çalışmaların başlatılmadığı belirtiliyor. Yolun güvenli hale getirilmesi için hükümetin ve ilgili kurumların acil bir şekilde harekete geçmesi gerekiyor. Aksi takdirde, bu ölümlü kazalar zincirinin devam etmesi kaçınılmaz olacak gibi görünüyor.

Genç ayrıca, ‘Felahiye ilçemizde yıllardır sözü verilen ancak bir türlü hayata geçirilemeyen Göğdere yolu, adeta yılan hikâyesine döndü. Bu yolun yapımının sürekli ertelenmesi, yurttaşlarımızın mağduriyetine neden olurken bölgenin potansiyelini kullanmaktan da alıkoymaktadır.’ açıklamalarında bulundu.