Atanur Aydın bir kez daha gönülleri fethetti!

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Osman Zeki Yücesan İlkokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Ziyaret sırasında duygusal anılar paylaşan Aydın, misafirperverlikleri için teşekkür etti. Aydın, hediye olarak çerçeveletilmiş fotoğraf göndererek bir kez daha gönülleri fethetti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Atanur Aydın bir kez daha gönülleri fethetti!

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, geçtiğimiz günlerde Osman Zeki Yücesan İlkokulu'nu ziyaret etmişti. Aydın, öğretmen Şule Yüksel ve öğrencilerle bir araya gelerek bir süre sohbet etmişti. Aydın, öğrencilerle kendisinin eğitim hayatıyla ilgili bir kaç bilgi notu vermişti. Aydın, “Okul yönetimine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize misafirperver davranışlarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca tüm öğretmen ve öğrencilerimize eğitim öğretim yılında başarılar dileriz. ifadelerini kullandı.

Atanur Aydın bir kez daha gönülleri fethetti!

Aydın'dan duygusal paylaşım

Ziyareti sırasında çocukluk yıllarına dair duygusal anılar paylaşan İl Müdürü Aydın, şu ifadeleri kullandı: “1. ve 2. sınıfı Kars'ın Selim ilçesine bağlı Gelinalan köyündeki, iki sınıftan oluşan bir köy ilkokulunda okudum. Diğer öğrencilerden tek farkım, annem ve babam memur olduğu için tezek götürmememdi. Sobayı öğretmenimiz yakardı. Devletime ve öğretmenlerime o kadar çok şey borçluyum ki, haklarını ödeyemem.”

Atanur Aydın bir kez daha gönülleri fethetti!

Fotoğrafı çerçeveleterek okula gönderdi

Ziyaretten birkaç gün sonra İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, ziyaret sırasında çekilen bir fotoğrafı çerçeveleterek okula gönderdi. Bu anlamlı hediye karşısında Öğretmen Şule Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İl Emniyet Müdürü Aydın’a teşekkür etti.

Atanur Aydın bir kez daha gönülleri fethetti!