Ataş AK Parti Protokolünün yanından ayrılmıyor!

İYİ Parti'den istifa eden Dursun Ataş'ın AK Parti'ye geçeceği kesinleşti. Davetlere AK Parti protokolü ile katılan Ataş, şimdiden yeni partisine alışmış gibi görünüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ataş AK Parti Protokolünün yanından ayrılmıyor!

Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti’den istifa eden Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın partiden ayrılması gündeme bomba gibi düşmüştü. Ataş’ın AK Parti’ye geçeceği iddiaları hem protokole yakınlığıyla hem de resmi kaynaklarca kesinleşti.

AK Parti’ye önümüzdeki hafta geçeceği kesinleşen Ataş’ın geçiş kararında Filistin, Suriye ve Irak’taki gelişmelerin etkili olduğu ifade ediliyor. Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Ataş’ın AK Parti’ye katılacağını duyurdu. Burhan açıklamalarında, ‘Dursun Ataş bana, ‘Adalet ve Kalkınma Partisi'ne katılacağım’ dedi. AK Parti’ye geçmesinin sebebi olarak ise Filistin, Suriye ve Irak'taki gelişmelere dikkat çekti. Türkiye'nin güçlü bir lidere ihtiyacı olduğunu ve şahsi hesaplar yerine ülkenin geleceği için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile siyaset yapma kararı aldığını belirtti’ ifadelerinde bulundu. Ataş’ın AK Parti’ye grup toplantısında rozetini takarak geçeceği öğrenildi.

Şimdiden uyum sağladı!

AK Parti protokolü ile şimdiden yakınlaşan Ataş, tören ve davetlere Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile katılmaya başladı. AK Parti il protokolü ile samimi görüntüler veren Ataş’ın partiye şimdiden uyum sağladığı görülüyor. Kayseri Valiliğinde düzenlenen Eski Milli Savunma Bakanı ve 23. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu'nun cenazesi ve Millet Bahçesi'nde düzenlenen Bilim Şenliğine Ataş, Başkan Büyükkılıç ile katıldı. Geçtiğimiz günlerde de Ankara'da düzenlenen Kayseri toplantısına diğer partilerden katılım olmazken, Dursun Ataş'ın AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm'le aynı masada oturması dikkat çekmişti. 

Ataş AK Parti Protokolünün yanından ayrılmıyor!