ATAŞ, GÖNÜLLÜ HAKKARİ MİLLETVEKİLİ OLDU

İYİ Parti milletvekilleri Hakkari'de esnafı ziyaret ederek, yerel seçimler öncesi vatandaşlarla buluştu. İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Hakkari'nin gönüllü vekili oldu.

ATAŞ, GÖNÜLLÜ HAKKARİ MİLLETVEKİLİ OLDU

HAKKARİ’NİN GÖNÜLLÜ VEKİLİYİM
 
İYİ Parti Millvetvekili Dursun Ataş, “İyilik Kervanı Yollarda’ projesi kapsamında, 12 arkadaşıyla birlikte Hakkari’ye gelerek esnafı ziyaret edip, seçim çalışması yaptıklarını söyledi. Ataş, Hakkari’nin gönüllü milletvekili olduğunu bundan sonraki süreçte Hakkari’ye daha sık geleceğinin altını çizerek; “Parti olarak, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili çıkartamağımız illere gönüllü milletvekili olma kararı aldık. 40 vekil olarak hepimiz ikinci bir ilin vekili olduk. Bende Hakkari’nin vekili oldum. Hem Kayseri’nin hem de Hakkari’nin vekiliyim. Artık bir ayağım da Hakkari’de olacak” dedi.
 
HAKKARİ GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL
 
PARTİ Genel Sekreteri ve Divan üyesi Cihan Paçacı, başkanlığında Hakkari’ye iki günlük bir gezi düzenlediklerini beliren İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş; “İYİ Parti Genel Sekreteri ve Divan üyesi Cihan Paçacı başkanlığındamilletvekili arkadaşlarımızında bulunduğu 12 kişiden oluşan parti heyeti, Hakkari’ye geldik. Çok sıcak kanlı ve samimi insanı var. Hakkari öyle dışardan görüldüğü gibi değil. Bu ziyaretlerimizin temel amacı, vatandaşlarımızla birebir görüşmek, onların dertlerini kendi ağızlarından dinlemek ve çözüm üretebilmek için gerekli çalışmayı yapabilmektir”dedi.
 
‘TERÖR ÖRGÜTLERİ DEVLETE DİZ ÇÖKTÜREMEZ’
 
İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş,’İyilik Kervanı Yollarda’ projesi kapsamında, Güneydoğu’nun bütün illerini gezip, seçim çalışması yaptıklarını belirterek şöyle konuştu: “İYİ Parti bir muhalefet partisi olarak, bu problemleri sayısal olarak mecliste çözecek iradeye sahip değildir. Ancak problemleri meclise taşımak ve Türkiye gündemine sokacak en büyük adımdır. Biz de bunun için buradayız. Özellikle Hakkari´ye bakıldığında işsizliğin çok had safhada olduğunu görüyoruz. Tabi bunun en büyük sebebi uzun yıllar terörün yıkıcı etkisidir.Türkiye’de 35 yılı aşkın PKK terör örgütü ile güvenlik güçlerimiz mücadele ediyor. Güvenlik güçlerimizin çok büyük fedakarlığı burada söz konusudur. Dünyada hiçbir terör örgütü devlete diz çöktürememiştir. Türkiye ´de de bu böyle olacaktır. Zaten 35 yılı aşkın bir süredir elde ettikleri bir şey söz konusu değildir. İşte terör varsa işsizlik vardır. Ben burada yaşayan insanlarımızın bundan sonra terör örgütüne prim vermeyeceğine inanıyorum. İYİ Parti olarak terör örgütüyle mücadelede hangi hükümet olursa olsun yanında olacağımızı defalarca beyan ettik.” İYİ Parti heyeti, daha sonra kent merkezindeki esnafı ziyaret edip sorunlarını dinledi. HABER MERKEZİ