AVM'lerin Oyun Alanları Çocuklu Aileler İçin Korkulu Bir Rüya Oldu!

Kış aylarının en uğrak noktalardan biri olan AVM'ler çocuklu aileler için korkulu bir rüya olmaya başladı. Detaylar haberimizde…

AVM'lerin Oyun Alanları Çocuklu Aileler İçin Korkulu Bir Rüya Oldu!

AVM’ye gidecek aileler artık bir kez daha düşünür oldu. Havaların soğuması ile birlikte zaman geçirebilecek alanlar kısıtlandı. Birçok aile hem ihtiyaçlarını karşılamak hem de sosyalleşmek için AVM’leri tercih ediyor. Son zamanlarda özellikle çocuklu aileler AVM’ye giderken bir kez daha düşünüyor.Avm'lerin Oyun Alanları Çocuklu Aileler İçin Korkulu Bir Rüya Oldu!

Asgari ücretin 17 bin 2 TL olmasıyla birlikte birçok kalemde zamlar yapılmaya başlandı. Bu zamlardan oyun alanları da etkilendi. AVM içinde bulunan oyun alanlarına gelen zamlar ebeveynlerin tepkisini topladı. 

Gelen zamlara tepki gösteren bir aile ‘Fiyatlarda ki artış bizi çok üzdü gerçekten şok olduk. Çocuklar için hele ki şu zamanda hastalık yönünden çocuğumun girmesini istemiyorum ama bir yandan da çocuğumun eğlenmesi ve akranlarıyla uyumu öğrenmesi için oyun alanlarını tercih ediyoruz. Zaten biz oyun alanına götürmesek de çocuk AVM'de dolaşırken görüyor ve girmek istiyor bunun önüne geçemiyoruz. Bizim 1 kızımız var 1 saate 300 TL ödedik 2-3 çocuğu olanları düşünemiyorum.’ şeklinde ifade etti.

Avm'lerin Oyun Alanları Çocuklu Aileler İçin Korkulu Bir Rüya Oldu!

1 saatlik oyun alanı gelen zamdan önce 120TL iken 300 TL olarak güncellendi.

Oyun alanı işletmecileri ise artan maliyetler için zammın kaçınılmaz olduğunu ve oyun alanlarını açık tutabilmek için başka seçenekleri olmadığını savunuyor.