Avukat Mehmet Altun, kimdir?

Kayserili hayırsever Mehmet Altun kimdir? Mehmet Özhaseki, Mehmet Altun için hangi benzetmeyi yapmıştı. Detaylar, Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri Haberinde...

Avukat Mehmet Altun, kimdir?

Avukat Mehmet Altun, kimdir? Altun, Kayserili vatandaşlar tarafından internette en çok aranılan isimler arasında yer alıyor.
Altun, yaptırdığı okullar ile dikkat çekiyor. Hayırseverliğiyle bilinen Altun, şu an Google de, “Mehmet Altun Kimdir? Avukat Mehmet Altun nereli? Altun aslen nereli? Avukat Mehmet Altun Kayseri” şeklinde aratılıyor. 
Hayırsever Av. Mehmet Altun, son olarak Melikgazi Belediyesi işbirliği ile Germir Mahallesi’nde yapacağı AV. Mehmet Altun Anaokulu ve İlkokulu’nun temelini atmıştı. 
Altun bununla da kalmayıp, Talas Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan eğitim yatırımlarına Millet Bahçesi içerisine Türkan-Av. Mehmet Altun Anaokulu ve İlkokulu için temel atmıştı.Türkan-Av. Mehmet Altun Anaokulunda 7 derslik bulunacak. Okulda ayrıca beden eğitimi salonu ve yemekhanenin yanı sıra çocukların hem eğlenip hem de öğrenerek kaliteli vakit geçirecekleri peyzaj alanları da yer alacak.
Hayırsever Mehmet Altun aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ne yapılacak olan 700 Milyon TL tutarındaki  Camii’nin bir kısmını karşılayacak olmasıyla gündeme gelmişti. 
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de, hayırsever Altun için ‘İkinci Kadir Has’ benzetmesi yapmıştı.