Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? O kişiler zengin olacak!

25 Mart Terazi burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Terazi burcu Ay tutulması önümüzdeki 6 aylık konuları belirleyecek. O burçlar zengin oluyor! Ay tutulması hangi burçları nasıl etkileyecek? Kayserili vatandaşlar araştırıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? O kişiler zengin olacak!

25 Mart Terazi burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Ay tutulması burçların gündemlerini belirleyecek. O burçlar 'Para Para Para' diyecek! Kayserili vatandaşlar araştırıyor. İşte detaylar;

25 Mart Terazi Ay tutulmasıyla gökyüzünün derinliklerinden gelen mesajlar hayatımıza değişim ve dönüşüm getirecek. Terazi burcunda gerçekleşen olan Ay tutulmasında her birimiz dürüstlük sınavlarıyla karşılaşacağız.

Geçmişten bu zamana kadar hak yemiş olan, haksızlığa sebebiyet vermiş olan her kim varsa bu Ay tutulmasıyla birlikte ilahi adaleti yaşayacak.

Bu dönemde, iç dünyamızda ve dış dünyamızda yaşanacak değişimler, uzun vadeli etkiler yaratacak. Bu dönemin olumsuz etkilerini azaltmak için meditasyon ve yoga gibi aktiviteler yapmak hayatınızda mesaj almak istediğiniz alanları daha sağlıklı görmenizi sağlıyor olacak.

25 Mart tutulmasında önümüzdeki 6 aylık boyunca burçların ana konuları ilişkiler ve ortaklıklar olacak. Ayrıca evlilik ve boşanmalar, hukuksal konular ve diplomasi de ön planda olacak.

25 Mart Ay tutulmasının Türkiye’yi ilgilendiren konuları arasında ise madenler, faylar ve deprem hareketleri, göçmenler, gemi kazaları, petrol gemileri kaza haberlerini sık sık duyacağız. Vatandaşlık ve turizm konularında dünya çapında değişimler, iğneli tedaviler de gündemde olacak.

Sanat camiasından ise Kadir İnanır, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Hülya Avşar, Ebru Gündeş sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Böylelikle astrolojik olarak önemli bir döneme giriş yapıyoruz demek mümkün.

25 Mart Ay tutulması hangi burçları nasıl etkileyecek?

Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? O kişiler zengin olacak!

Koç Burcu

Kendini yeniden var ediyorsun, hayatın değişiyor. Maddi anlamda büyük yükseliş veya terfi alacaksın. Medya, halkla ilişkiler ve ticarette başarı elde edeceksin. Araba alım satımları, taşınma, akrabalarının ailelerinde evlilik – doğum olabilir. Ev alıp taşınma süreçleri gibi konularla Koç burçlarının hayatına yeniden doğuş geliyor!

Boğa Burcu

Kendini farkedeceksin. Hayatında dostu düşmanı ayıracağın dönem geliyor. Ticarette, aşkta ve işte aldatılıyorsan gerçeklerle karşılaşabilirsin. Ayrıca Boğa burçları bu dönemde hastane sigortası yaptırabilir. Sadece kendisine değil, aile ve yakın çevresine de. Boğa burçlarının iş hayatında belli bir dönem bitecek ve yeni bir sürece girmeye hazırlanacak olabilirler.

İkizler Burcu

Sana müjdemiz var; Hayallerine ulaşıyorsun. Dış görünüşün ve imajın değişecek. Güzellik ve estetik ameliyatlarla ilgilenebilirsin. Uzun zamandır hayal kırıklığına uğradığın ne varsa hepsi iyileşeceksin.. Kariyer hayatında kitlelere hitap edeceksin. Aşk hayatında bitmesi gerekenler bitebilir, gelmesi gereken ise yola çıktı gelmek üzere. İkizler burcu kalbini Nisan ve Ekim ayından sonra aşka açabilirsin!

Yengeç Burcu

Bu ay tutulması sana ‘Kariyer’ getiriyor. İş hayatında büyük bir güç elde etmek üzeresin. Aile içinde hasta bir yakının varsa iyileşebilir. Aile yaşantısı içerisinde boşanma gibi bir durumun varsa gündemde olabilir. Ev alım satımları, şehirlerarası planlamalar, tayin ve başka şehre taşınma konuları da gündem de olabilir.

Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? O kişiler zengin olacak!

Aslan Burcu

Ortaklı işler sana şans ve para getirebilir. Geçtiğimiz yazdan kalan problemlerin varsa beraberliğin bitiyor. Ayrıca ortaklı işlerden büyük paralar, hukuksal konular ve miras gelirleri elde edebilirsin.

Başak Burcu

Ameliyatlara dikkat edilmeli. Geçtiğimiz yıllarda yaşanılan önemli hastalıkların tekrarlama ihtimalleri bulunuyor bunun için kontrollerini mutlaka yaptırmalısın. Ayrıca aile büyüklerinde benzer döngülerden geçebilir. Ameliyat, doğum, miras, kredilerini yapılandırma, beraberliklerinde önemli bir sürece girebilirsin. Ev almak için kredi çekecek ve iş hayatında büyük yükselişler yakalayacaksın.

Terazi Burcu

Terazi burçlarının sağlığına dikkat etmeleri gerekecek. Sosyalleşiyorsun ve iş hayatı açısından ismin dilden dile dolanacak. Yeni yerleşim alanları ve taşınma süreçleri içerisinden geçebilirsin, burası aynı zamanda yurtdışı ya da şehir dışı olabilir. Terazi Burçları sıkı tutunun! Evlilik geliyor. Kalbini geçmiş beraberliklerdeki konularla kitleme. Artık hayat döngün değişiyor ve mutluluğu yakalayacaksın.

Akrep Burcu

Yeni iş teklifleri ve projeler ile karşılaşacaksın. Popüler olacaksın. Diyet yapmaya başlayabilirsin. Aile yakınların sağlık problemleriyle uğraşabilir. Akrep burcu bu sağlık sıkıntılarının kendisini geriye çekmesine izin vermemeli ve iş hayatına yönelmeli.

Yay Burcu

Ay tutulmasının en aşığı sen olacaksın. Çocuk sahibi olmak istiyorsan sürpriz şekilde hamile kalabilirsin. Bu tutulma aşk hayatında sana yeni bir yolculuğa çıkman için destek verecek. Olmayanı oldurma, biten enerjilerinde senin ruhuna eziyet etmesine izin vermemelisin. Çünkü aşkta gelecek, mutlulukta gelecek.

Oğlak Burcu

İşten ayrılabilirsin. Emeklilik haklarını alabilirsin. Bu tutulma ile mevcut iş yerini değiştirip daha sonra kendine iş kurabilirsin. Ev alım satımlarında gündeminde olacak. Akrabaların sağlık durumu ile ilgili gündemin olabilir.

Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? O kişiler zengin olacak!

Kova Burcu

Sözleşmeler yapacaksın ve bu sözleşmeler sebebiyle 2 sene sonra yurt dışı için beklenmedik fırsatları yakalayacağın bir sürecin içerisinde olabilirsin. Kova burçları anlaşma ve sözleşmelerin hukuksal konulara uyması önemli. Yurtdışını ilgilendiren eğitim ve öğrenim süreçleri hem seni hem de çocuklarını etkileyebilir. Araba alım satımları ve yolculuk yapmak istemek gündemlerinden biri olacak.

Balık Burcu

'Para Para Para' diyecek! Para enerjileri aktive oluyor. Yapacağın projelerde ortaklı işlerden yana gelirler gelebilir, maddi anlamda fırsatları yakalayabilirsin. Miras ve eşten gelecek yatırımlarda gündeminde olacak. Dış görünüşün değişiyor, hayata dair korkuların azalıyor ve hız kazanıyorsun. Eğer ki bekarsan arada yaş farkı olabilecek birliktelikler gündeminde görünüyor.