Ayağı uğurlu geldi!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Manisa çıkarması yaptı. Ersoy, Kayseri Erciyes 38 FK'nın, Turgutluspor maçını tribünden takip etti. Takımın aldığı galibiyetle büyük sevinç yaşayan Ersoy, takıma uğurlu geldi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Ayağı uğurlu geldi!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor’a verdiği önem kadar Kayseri Erciyes 38 FK’ya da büyük destek veriyor.

Ersoy, Mavi-Siyahlı takımın maçlarını kaçırmıyor. Talasgücü Belediyespor’un ligden çekilme kararının ardından, kulübün profesyonel ligde devam etmesi için yoğun çaba harcayan Ersoy, bu kez de Manisa’daydı.

Ayağı uğurlu geldi!

Baki Ersoy: Sevdamız Erciyes

Ersoy, takımın Turgutluspor ile oynadığı ve 2-0 galibiyetle tamamlanan maçı tribünden takip etti. Maç sonunda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Manisa’da galibiyet pozumuz. Tebrikler Sevdamız Erciyes” ifadelerini kullandı. Baki Ersoy’un yanı sıra Kayseri Erciyes 38 FK kulüp yöneticileri de tam kadro Manisa’ya gelerek takımlarını yalnız bırakmadı. Mavi-Siyahlılar, sezonun ilk galibiyetini alarak büyük sevinç yaşadı.

Ersoy'un ayağı uğurlu geldi

Ersoy, maç bitiminde soyunma odasına giderek, Başkan Ahmet Dirgenali ile birlikte sevinci doyasıya yaşadı. Ersoy'un kardeşi Latif ERsoy da Erciyes 38 FK'ya sponsor olarak destek vermişti. Ersoy'un Manisaya gitmesi ve ardından gelen galibiyet, 'Baki Ersoy'un ayağı uğurlu geldi' yorumlarını da beraberinde getirdi.

Ayağı uğurlu geldi!

Kayseri Erciyes 38 FK, bu hafta sahasında Denizlispor’u konuk edecek. Kayseri Erciyes 38 FK- Denizlispor maçı 29 Eylül Pazar günü saat 15:30'da dış sahada oynanacak.