Ayrıntıyı fark edenler?

A Milli Takımımız, Çekya'yı 2-1 yenerek son 16'ya kaldı. Gurbetçi Kayserililer ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, milli takım destek verdi. Türkiye-Avusturya maçı 2 Haziran'da oynanacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Ayrıntıyı fark edenler?

Kayserili gurbetçi vatandaşlar, A Milli Takım'ın maçlarını yakından takip etti.

Türkiye, zorlu geçen doksan dakika sonunda Çekya'yı 2-1 mağlup ederek adını 16'ya yazdırdı. Rakibimiz Avusturya oldu. Türkiye-Avusturya maçı, 2 Haziran Salı günü saat 22:00'de başlayacak. Bu maçta, tribünlerde 'Kayseri' yazan bayrakların çokluğu dikkatlerden kaçmadı. Gurbetçi Kayserililer, milli takımlarını tribünlerde büyük bir coşkuyla destekledi.

Ayrıntıyı fark edenler?

Kayserispor Yönetimi ve Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali de Almanya'daydı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor yönetim kurulu üyeleri ve Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali de milli takımı yalnız bırakmadı. Kayseri ekibi, milli takımının yanında yer alarak desteklerini gösterdi.Aynı ekip, Türkiye - Portekiz maçını da yakından takip etmişti. Kayseri'den gelen misafirleri Kayserispor Avrupa Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Ali Hızar misafir etti. 

Ayrıntıyı fark edenler?

16 yıl sonra gelen başarı

A Milli Takımımız toplamda 16 yıl sonra 16'ya çıkmayı başardı. Bu önemli başarı, gurur kaynağı olurken, Türkiye'de büyük bir coşkuyla karşılandı. Kayseri Anadolu Haber olarak, A Milli Takımımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını sağlıyoruz.