Ayyıldız Tim'den flaş açıklama: İsrail Savunma Bakanlığı…

Türkiye'de faaliyette olan ve kendisini vatanperver ve milliyetçi olarak tanımlayan Türk hacker grubu Ay Yıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı'na ait birçok veriyi hacklediğini açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Ayyıldız Tim'den flaş açıklama: İsrail Savunma Bakanlığı…

Ay Yıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı’na ait birçok veriyi ele geçirdi. Sosyal medya hesabından flaş açıklamayı yapan grup, ‘Sessizce nöbetteyiz.’ dedi.

Sanal rütbe sistemiyle çalışan ve kendilerini Türkiye'yi gelecek sanal tehditlerden korumak ve cevap vermek için toplanmış sanal dünyanın askerleri şeklinde tanımlayan Ay Yıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı’na ait birçok veriyi hacklemeden önce, X sosyal medya hesabından, İsrail için zamanı ve emiri beklediklerini söyledi.

Ayyıldız Tim'den flaş açıklama: İsrail Savunma Bakanlığı…

Borsa sistemleri, elektrik alt yapısı, barajlar gibi birçok sistemi hedefe aldıklarını vurgulayan tim, ‘Daha önce bunu yaptık yine yaparız. Bu savaşa Türkiye dahil olursa dünyada görülmemiş bir savaş sistemini tüm dünya tanıyacaktır. “ açıklamasında bulundu.

Bu paylaşımın bir saat ardından Ay Yıldız Tim, “İsrail Savunma Bakanlığa ait çok gizli askeri veriler, tatbikat verileri ve personel verileri Ayyıldız Tim tarafından hacklenip ele geçirilmiştir. Türk’ün gücünü göreceksiniz! Sessizce nöbetteyiz!” dedi.