Az Malzemeli Kurabiye Tarifi - Tarçınlı Kurabiye Tarifi– Pratik tatlı tarifi

Lezzetli bir molaya ne dersiniz? Az malzemeyle hazırlanan pratik tarifimizle, çayın yanına mükemmel bir eşlikçi keşfedin! İşte tarçınlı, sadece 4 malzemeli ve un kurabiyesi kadar gevrek kurabiye tarifi sizi bekliyor. Tarifin detayları haberimizde…

Az Malzemeli Kurabiye Tarifi - Tarçınlı Kurabiye Tarifi– Pratik tatlı tarifi

Mutfakta pratik çözümler arayanlar için harika bir tarifle karşınızdayız! Çay saatlerinizi tatlandıracak, az malzemeyle yapılan tarçınlı kurabiye tarifi ile tanışın. Sadece 4 malzeme kullanarak hazırlanan bu nefis kurabiyeler, un kurabiyesi kadar gevrek ve lezzet dolu. Keyifli atıştırmalıklar için sizi bekleyen bu tarife göz atın, misafirlerinizi ve kendinizi şımartmanın tadını çıkarın! İşte tarifin hazırlanışı;

Malzemeler;

1 su bardağı sıvı yağ
Yarım su bardağı pudra şekeri
1,5 tatlı kaşığı tarçın
3 su bardağı un (kontrollü ekleyin)
1 paket vanilya
Bir tutam tuz

Hazırlanışı;

Yoğurma kabına aldığımız sıvı yağ, pudra şekeri ve tarçın karıştırılıp vanilya, bir çimdik tuz ve kontrollü un eklenerek yoğuruyoruz,
Hamurdan cevizden biraz daha küçük parçalar kopartıp yuvarlak şekiller vererek yağlı kağıt serili fırın tepsisine diziyoruz,
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kontrollü altı hafif kızarıncaya kadar pişiriyoruz,
Pişen kurabiyeler soğuyunca servis edebilirsiniz

Herkese afiyet olsun…