Bağımsız milletvekili adayı Çim: 'Seçim çalışmasında bir çok yere sırtta gittim'

Türkiye'nin engelli olan tek bağımsız Kayseri milletvekili adayı Güven Çim, büyük bir gayret ile sürdürdüğü seçim çalışmalarında bir çok yere arkadaşlarının sırtında gittiğini ifade etti.

Bağımsız milletvekili adayı Çim: 'Seçim çalışmasında bir çok yere sırtta gittim'

“20 BİN VATANDAŞ İLE GÖRÜŞTÜK”
 
Hem maddi hem manevi olarak gücünün yettiği kadar seçim çalışması yaptığını ve ekibi ile bir çok yeri ziyaret ettiğini dile getiren bağımsız aday Çim; “Seçim çalışmalarına özveri ile başladık, bıkmadan, usanmadan, azimle devam ettik. Büyük bir gayretle 60 gündür bunu sürdürdük. Bu süre içerisinde yaklaşık 20 bin vatandaşımız ile görüştük, dertlerini dinledik, görüş alışverişinde bulunduk, tavsiyelerini aldık, beklentilerini öğrendik. Sadece engelliler değil, her kesimden vatandaşımızla görüştük. Bir çok yere engel durumumdan dolayı arkadaşlarımın sırtında gittim. Uygunsuz imarlı olan yerlerde ilerleyemedim. Sırtta gittim. Şükür ilgi gördüm. Biz böyle partiler gibi şarkılı, sesli, şaşalı çalışma yapmadık. Bizimki onlardan gayet farklı oldu. Biz sessizce, seviyeli ve samimice vatandaşlarımıza ulaştık. Onların sesini meclise taşıyacağımızın sözünü verdik. Vatandaşlarımız artık siyasette gençlerin önünün açılmasını istiyor. Yeni yüzler görmek istiyor, kendilerini anlayan, kendinden olan siyasetçiler istiyor. Biz de o yoldayız. ‘Bu adam bizimle aynı güçte, aynı durumda diyerek’ de beni benimsediler. Dilerim muvaffak oluruz” ifadelerinde bulundu.
 
“PANKARTLARIMIZI SÖKMEYE ÇALIŞTILAR AMA ESNAFIMIZ SÖKTÜRMEDİ”
 
Seçim çalışmaları kapsamında kendisinin de 15 yıl esnaflık yaptığı kapalı çarşıya pankartlarını astıklarını, ancak pankartın kaldırılma girişimine uğradığını ifade eden Çim, kapalı çarşı esnafının buna izin vermediğini dile getirdi. Verdiği bilgilerde, kendisinin partiler gibi çalışma yapmadığını, bireysel olarak çalışmalar yaparak, gayret içerisinde olduğunu kaydeden Çim; “Biz karşımızdaki vatandaşa saygıdan düşük sesle konuşuyoruz, onları rahatsız etmek istemiyoruz. Partilere baktığımızda sanki anonsun sesi ile şarkı türkü ile oy elde edecek gibi bir araya gelip gürültü yapıyorlar. Bu bence vatandaşta ters teper. Sevimsiz bir durum. Biz projeler ile halkın karşısındayız. Şarkı, türkü, anons ile değil. Biz özellikle işçilerle, kooperatiflerle, kamuda kadroya alınmayan işçilerle ilgili projelerimizi tamamladık. Bir engelli olarak engellilerin dertlerinin yanı sıra her vatandaşımızın da sorunlarını meclise taşıyacağım. Seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum” görüşlerini paylaştı. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ