Bahoken'in hızına yetişilmiyor – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Kamerunlu futbolcusu Stephane Bahoken, hazır kıta bekliyor. Geçen yıl Kasımpaşa forması giyen tecrübeli forvet oyuncu, hazır olduğunu ve şans verilmesi durumunda Beşiktaş maçında oynamak istediğini söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Bahoken'in hızına yetişilmiyor – Kayserispor Haberleri

Kayserispor’un yeni transferi Stephane Bahoken’in hızına yetişilmiyor. Geçen hafta imza atan forma bekliyor. Transferin son gününde kendisini Sarı-Kırmızılı yapan imzayı atan 31 yaşındaki başarılı forvet, hazır olduğunu ve şans verilmesi durumunda Beşiktaş maçında oynamak istediğini kaydetti. 
Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa’da forma giyen ve 26 maçta ter döken Kamerunlu, Beşiktaş’ı mağlup edecek güce sahip olduklarını söyledi. Geçen yıl Kasımpaşa’da bin 561 dakika görev yapan Bahoken, 4 gol atarken, 3 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Geçen yıl Süper Lig kariyerine Galatasaray’a gol atarak başlayan Kamerunlu, ardından Ümraniyespor ağlarını havalandırarak dikkat çekti. Adana Demirspor ve Karagümrük ağlarına da gol atan Bahoken, 22. Haftadan sonra çok fazla forma şansı bulamadı. Güçlü fiziği ve uzun boyuyla hava toplarındaki hakimiyetiyle ön plana çıkan Bahoken’in, Beşiktaş maçında kadroda yer alıp, fakat oyuna sonradan dahil olması bekleniyor.