Bahoken yine söz verdi – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Kamerunlu golcüsü Stephane Bahoken, Trabzonspor'a attığı muhteşem kafa golüyle siftah yapmıştı. Güçlü fiziği ve hava hakimiyetiyle dikkat çeken Kamerunlu forvet, Pendikspor maçında da oynamak istediğini belirterek, göz sözü verdi. Ayrıntılar Kayseri Haberinde…

Bahoken yine söz verdi – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Kasımpaşa'dan son transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Kamerunlu forvet Stephane Bahoken, geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor maçında ilk golünü atmıştı.

Maçın 82. Dakikasında Miguel Cardoso'nun yerine oyuna dahil olan Bahoken, ustalığını konuşturarak, kafa golüyle Kayserispor'a 3 puan kazandırmıştı. Güçlü fiziği ve hava hakimiyetiyle öne çıkan Bahoken, takım içindeki uyum sürecini hızla atlatarak form tuttuğunu gösterdi. Maç öncesi Bünyan'da verdiği gol sözünü yerine getiren tecrübeli futbolcu, yönetim ve teknik heyet ve taraftarın yüzünü güldürdü.

Hırsı ve isteğiyle dikkat çeken Bahoken, Kayserispor taraftarlarının da beğenisini topladı.Kayserispor'un bu sezonki performansında Bahoken'in rolünün önemi büyük. Golcü futbolcunun takıma olan katkısının artarak devam etmesi bekleniyor. Bahoken, zorlu bir maça daha çıkacaklarını belirterek, sahaya galibiyet için çıkacaklarını ve şans verilmesi durumunda elinden geleni yapacağını belirterek, gol sözü verdi.