Bak sen şu Kemen'in söylediklerine - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Fransız asıllı Kamerunlu yıldızı Olivier Kemen, yayıncı kuruluşa Türkçe röportaj verdi. Çaykur Rizespor maçında gösterdiği etkileyici performansla dikkat Kemen'in yaptığı Türkçe açıklamalar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Bak sen şu Kemen'in söylediklerine - Kayserispor Haberleri

Kayserispor’un Kamerun asıllı Fransız futbolcusu Olivier Kemen, Çaykur Rizespor maçı sonrasında bir ilke imza attı.

Kemen, Çaykur Rizespor karşısında sahada adeta bir yıldız gibi parladı. Uzun süre sahalardan uzak kalan ve sakatlıkla boğuşan Kemen için milli ara adeta ilaç oldu. Hem defansif, hem de ofansif anlamda takıma katkı sağlayan futbolcu, Çaykur Rizespor karşısında adeta sahada basmadık yer bırakmadı.
Sürati ve teknik kapasitesiyle dikkat çeken Kemen, her geçen gün futboluna değer katmaya devam ediyor. Takımının galibiyetinde büyük rol oynayan Kemen, rakipten kaptığı toplarla, ara paslarla ve geçiş oyunuyla takıma büyük katkı sağladı. Başarılı futbolcu, Hatayspor'u da mağlup edeceklerini belirtti. Kemen, taraftarların her zaman özgür olduğunu belirterek, ‘Çok teşekkürler, taraftarımıza, Kapalı Kale'ye. Atmosfer ve maç yapabiliyoruz." diye Türkçe konuştu.
Kemen’in yayıncı kuruluşa yaptığı bu röportaj taraftarın büyük sevgi gösterisine neden oldu. Taraftar, ‘Kante, adamın dibi. Sen artık tam bir Kayserilisin. İyi ki varsın’ yorumları yaptı.
Kayserispor formasıyla bu sezon 7. maçta 489 dakika sahada kalan Kemen'in form grafiği yükselişte. Geçtiğimiz sezon teknik direktör Çağdaş Atan ile başarılı bir performans sergileyen Kemen'in bu sezonki performansından ve en çokta teknik direktör Recep Uçar memnun. Genç çalıştırıcı Uçar, Kemen'in sakatlıktan kurtulup, iyi bir performans göstermesine büyük memnuniyet duydu.