Bakan Uraloğlu'nun Ziyaretinde Kayseri Şeker Detayı Kafaları Karıştırdı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nun bir dizi ziyaret için geldiği Kayseri'de ilginç bir detay ortaya çıktı. Uraloğlu'nun programında yaşanan gecikmenin nedeni belli oldu.

Bakan Uraloğlu'nun Ziyaretinde Kayseri Şeker Detayı Kafaları Karıştırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yüksek hızlı tren hattı çalışmaları için geldiği Kayseri’de birçok ziyaret gerçekleştirdi. Uraloğlu’nun Kayseri ziyaretinde ilginç bir detay dikkat çekti. Bakan Uraloğlu’nun programda yer almayan bir ziyaret gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Proje 2028'de Tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri'nin yıllardır beklediği yüksek hızlı tren (YHT) hattında aralıksız devam eden çalışmalar için bir Kayseri ziyareti gerçekleştirdi. 2028 yılında bitmesi beklenen proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Bakan Uraloğlu aynı zamanda Düver şantiyesinden incelemelerde bulundu.

Bakan Uraloğlu'nun Ziyaretinde Kayseri Şeker Detayı Kafaları Karıştırdı

Gecikmenin Sebebi Ortaya Çıktı

Uraloğlu’nun ziyaret programında geç kalmalar ve aksamalar meydana gelirken bunun nedeni merak edilmeye başlandı. Gerçekleştirilen program kapsamında dikkat çeken bir detaya ulaşırdı. Gözden kaçmayan detayda bu programda aslında yer almayan bir ziyaretin gerçekleştirildiği ortaya çıktı. 

Kayseri Şeker'deki Görüşme Gündem Oldu

Bakan Uraloğlu’nun programa giderken yol üzerinde Kayseri Şeker’e uğraması gözlerden kaçmadı. Kayseri Şeker’in başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etmesi büyük dikkat çeken Uraloğlu’nun programında aksaklık yaşandı. Kayseri Şeker’e gerçekleştirilen ziyaretten kareler sosyal medya üzerinden paylaşılırken sürpriz ziyaretin nedeni merak konusu oldu. 

Ziyaret Kafaları Karıştırdı

Kayseri Şeker’in son günlerde bereketli günler yaşadığı gözlemlenirken geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekilen fotoğrafın ardından Bakan Uraloğlu’nun sürpriz ziyareti kafaları karıştırdı. 

Devlet Adamlarından Sık Ziyaret

Gerçekleşen bu ziyaretlerin temelinde neyin yattığı merak edilirken Kayseri bünyesinde kayseri şekerden başka hiçbir kuruluşun bu kadar büyük devlet adamlarıyla yakın temasta olmadığı görüldü.