Baki Ersoy'dan Kayserispor eleştiri: Takımı beğenmedim

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor'un Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası kısa ve net konuştu. Ersoy, takımın ortaya koyduğu oyunu ve kadro seçimini eleştirerek, Kayserispor'un daha iyi oynaması gerektiğini vurguladı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde...

Baki Ersoy'dan Kayserispor eleştiri: Takımı beğenmedim

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Ersoy, Kayserispor'un Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası kısa ve net konuştu. Ersoy, takımın ortaya koyduğu oyunu ve kadro seçimini eleştirerek, Kayserispor'un daha iyi oynaması gerektiğini vurguladı.

Ersoy: Takım daha iyi mücadele etmeli

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor’un Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldığı maçı locasında takip etti. Maçın hemen bitiminde gazetecilere açıklamalarda bulunan Ersoy, oynanan oyundan memnun olmadığını belirterek, takımın daha iyi mücadele etmesi gerektiğini vurguladı. Ersoy, "Takım bugün iyi oynamadı. Bu takım böyle oynamamalı, daha iyi oynamalı. Daha iyi oynadığımız zamanları gördük" dedi.

Baki Ersoy'dan Kayserispor eleştiri: Takımı beğenmedim

'Kadro seçimi yanlıştı'

Ersoy, teknik direktör Sinan Kaloğlu'nun kadro seçimini de eleştirerek, "Kadro seçimi yanlış yapıldı. Futbolcular daha istekli, daha arzulu olmalıydı. Karşımızda çok kötü bir Gaziantep takımı vardı. Yenmemiz gerekiyordu ama yenemedik. Bu puanları çok ararız" diye konuşmasını sonlandırdı.