Baki Ersoy'dan Kayserispor yorumu

Kayserispor, Süper Lig'in 4. haftasında Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak sezonun ilk puanını aldı. Konya çıkarması yaparak maçı heyecanla izleyen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, karşılaşma bitiminde neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Baki Ersoy'dan Kayserispor yorumu

Kayserispor, Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Konyaspor’a konuk oldu. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlanırken, Sarı-Kırmızılı takım, sezonun ilk puanını aldı.

Baki Ersoy'dan Konya çıkarması

Kayserispor yönetim kurulu üyeleri de futbolcuları yalnız bırakmadı. Başkan Ali Çamlı ve yönetimden isimleriyle birlikte MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Konya’ya çıkarma yaptı. Ersoy, Kapalı Kale Taraftarlar Derneği lideri Ahmet Dirgenali ile birlikte stadyumdaki yerini aldı. Ersoy, maçı büyük bir heyecanla izlerken, karşılaşma bitiminde teknik direktör Burak Yılmaz’ı da ziyaret etti.

Ersoy, maç bitiminde neler söyledi?

Ersoy, maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Sezonun ilk puanı size deplasmanda nasip oldu. Kayseri’de de Sivasspor karşısında iyi oynamıştık. Burada üç gol pozisyonu yakalayabilirdik, ama olmadı. Deplasmanda alınan 1 puan çok önemli, bu her deplasman için geçerli. Önemli olan, iyi futbol oynayarak 1 puan almak. Bunu çok önemsiyorum. Takım inanılmaz disiplinli oynuyor, çıkışlar ve geçişler çok iyiydi. Ben Kayserispor’u çok beğendim ve başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.