Baki Ersoy hünerlerini gösterdi!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserili gazetecilerle Sümer Tesisleri'nde dostluk maçı yaptı. Karşılaşmada kazanan taraf hangi takım oldu? Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da son derece etkili bir performans sergiledi. Ayrıtılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Baki Ersoy hünerlerini gösterdi!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserili gazetecilerle dostluk maçı yaptı. Sümer Tesisleri'nde gerçekleşen maça ilgi oldukça yoğundu. Son derece çekişmeli geçen maçta Ersoy'un yanı sıra Kayseri Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı da forma giydi.

Baki Ersoy'u durdurabilene aşk olsun

Gazetecilerle ASKF Başkanı Mutlu Önal’ın kurduğu takım sahada kozlarını paylaştı. Zorlu ve keyifli geçen maçta kazanan dostluk oldu. Eski bir profesyonel futbolcu olan Baki Ersoy, sahada hünerlerini sergilerken, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da eski günlerindeki gibi harika bir performans sergiledi.

Ersoy: Kazanan dostluk olsun

Son derece çekişmeli geçen karşılaşma, 3-3 beraberlikle sonuçlandı. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Kıymetli Gazeteci dostlarımız ile futbol maçı yaptık, kazanan dostluk oldu… (3-3)” ifadelerini kullandı. Bu dostluk maçının her hafta çarşamba günü düzenli olarak devam etmesi bekleniyor.