Baki Ersoy seçim startını verdi

Milletvekili adaylarını 3 gün önceden ilan eden MHP'de seçim çalışmalarına start verildi. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, birçok cadde ve sokağa seçim afişleriyle donattı.

Baki Ersoy seçim startını verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde siyasi partilerin aday belirleme çalışmaları devam ederken, listeler 9 Nisan Pazar günü Yüksek Seçim Kurulu’na sunulacak. Pek çok siyasi partide milletvekili adaylarını belirleme süreci son ana kadar devam ediyor ve listeler YSK yolunda bile değişebiliyor. Ancak MHP’de tüm Türkiye’deki milletvekili aday listeleri kamuoyuna açıklandı ve YSK’ya teslim edildi. Adayların belirlenmesinden hemen sonra ise seçim çalışmalarına start verildi. 

Seçim çalışmalarına hızlı giriş yapan milletvekili adaylarından biri de Kayseri’de yeniden listenin 2. Sırasına yazılan Baki Ersoy oldu. Bir süredir listede olup olmayacağına yönelik dedikodular dolaşan Ersoy, yerini korumasını bilirken, adaylığının tekrar ilan edilmesinden çok kısa bir süre sonra seçim çalışmalarını başlattı. Kayseri’de merkezi pek çok cadde ve sokağı kendi seçim afişleriyle donatan Ersoy, sosyal medya hesaplarından da partililere çağrıda bulunarak, araçlarını parti logosu ve kendi fotoğraflarıyla giydirmelerini istedi.
Ersoy, “Çıktığımız bu kutlu yolda bizlere destek vermek isteyen vatandaşlarımız Cumartesi gününden itibaren her gün 09.00-18.00 saatleri arasında araçlarının arka camına ücretsiz olarak film yaptırabilirler. Tüm dostlarımızın katılımını bekliyoruz” dedi.


Haber: AZİM DENİZ