Baki Ersoy ve Ahmet Dirgenali yaza damgasını vurdu!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Ahmet Dirgenali, Erciyes 38 FK'yı ligde tutarak büyük bir başarıya imza attı. Dirgenali'nin başkanlık yaptığı Erciyes 38 FK, Kayserispor'un genç futbolcuları için önemli bir şans oldu. Mavi-Siyahlı takım, 29 Eylül'de Denizlispor ile karşılaşacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Baki Ersoy ve Ahmet Dirgenali yaza damgasını vurdu!

Kayserispor’un en büyük itici gücü olan Kapalı Kale’nin lideri Ahmet Dirgenali, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile birlikte geçtiğimiz yaza damgasını vurdu. İkilinin büyük çabasıyla Kayserili binlerce çocuğun ve gencin hayali kurtulmuş oldu.

Takımın Elektrikspor ve Erciyesspor gibi olmasını önlediler

Dirgenali, Talasgücü Belediyespor’un ligden çekilip, amatöre düşmesini önlemişti. Sezonun başlamasına 24 gün kala kolları sıvayan Dirgenali, Talasgücü Belediyespor’un, Elektrikspor ve Erciyesspor gibi yok olup gitmesine izin vermedi. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile birlikte fikir birliği yapan Dirgenali, Kayseri’de bulunan binlerce gencin hayatinin devam etmesi adına büyük bir riske girdi.

Baki Ersoy ve Ahmet Dirgenali yaza damgasını vurdu!

Kayserispor'un kardeş takımı oldu

Hayatının tamamını futbola adayan Dirgenali, Mavi-Siyahlı kulübe Başkan olarak gelmesiyle birlikte Kayserispor’a adeta kardeş gelmiş oldu. Sarı-Kırmızılı takımda yetişen ve şans bulamayan futbolcular için Erciyes 38 FK, aranan kan oldu. Dirgenali’nin el attığı Erciyes 38 FK, şu ana kadar 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi aldı. Toplamda 4 puan toplayan Mavi-Siyahlı takım, geçtiğimiz hafta deplasmanda Turgutluspor’u 2-0 mağlup etmişti.

Baki Ersoy ve Ahmet Dirgenali yaza damgasını vurdu!

Rakip Denizlispor, maç saat kaçta başlayacak?

Uğur Kulaksız yönetimindeki Erciyes 38 FK,  29 Eylül Pazar günü sahasında Denizlispor ile 3 puan mücadelesi verecek. Zorlu doksan dakika Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Sahada saat 15:30’da başlayacak. Karşılaşmada Yusuf Aydın düdük çalacak.