Baki Ersoy yoksa Latif Ersoy var!

Erciyes 38 FK'u sponsor desteği olarak da yalnız bırakmayan Latif Ersoy, takımın İzmir Çoruhluspor'u mağlup ettiği maçta tribünde hazır bulundu. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Ahmet Dirgenali'nin Mersin'de Kayserispor maçında olmasından dolayı, Erciyes 38 FK'yı, takımı yalnız bırakmayan iş insanı Latif Ersoy, önemli bir sponsor desteği vermişti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Baki Ersoy yoksa Latif Ersoy var!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, kardeşi Latif Ersoy ile birlikte alile boyu spora destek oluyor.

Kayserispor ve Erciyesspor’a yıllardır karşılıksız destek veren Ersoy ailesi, Kayseri’de futbol aşkını nesilden nesile ulaşması adına önemli çabalar sarf ediyorlar. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Ahmet Dirgenali’nin Mersin’de Kayserispor maçında olmasından dolayı, Erciyes 38 FK'yı, iş insanı Latif Ersoy, takımı yalnız bırakmadı.

Baki Ersoy yoksa Latif Ersoy var!

Ağabeyinin izinde...

Erciyes 38 FK’u sponsor desteği olarak da yalnız bırakmayan Latif Ersoy, takımın İzmir Çoruhluspor’u mağlup ettiği maçta tribünde hazır bulundu. Ersoy, sahadan 3-2 galip ayrılan takımı kutlayarak, maç bitiminde sevinçlerine ortak olmayı da ihmal etmedi. Ersoy, maç sonunda yaptığı açıklamada, “2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak 3 puanı aslanlar gibi mücadele ile alan, bizlere çifte galibiyet sevinci yaşatan Sevdamız Erciyes 38 FK’mızı tebrik ediyorum. Sevdamız Erciyes 38 FK” ifadelerini kullandı.

Baki Ersoy yoksa Latif Ersoy var!