Bakır, Demirezen'e Osmanlı Tuğrası Hediye Etti

Kayseri'nin önde gelen firmalarından İtimat Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin işletme sahibi Mustafa Bakır, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen'i ziyaret ederek Osmanlı tuğrası hediye etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri Haberinde…

Bakır, Demirezen'e Osmanlı Tuğrası Hediye Etti

Kayseri'nin köklü işletmelerinden biri olan İtimat Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin işletme sahibi Mustafa Bakır, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen'i ziyaret etti.
Geçmiş dönemlerde Kayserispor'da yöneticilik yapan Bakır, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen'e yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Bakır ziyareti sırasında, Demirezen’e Osmanlı tuğrasını hediye etti. 
MHP Kayseri İl Başkanlığı da yapacağı, "İtimat Makina Sanayi ve Ticaret AŞ. işletme sahibi Mustafa BAKIR, İl Başkanımız Seyit Demirezen'e ziyarette bulunarak, Osmanlı tuğrası hediye etti. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz." kullanım kullandı.
Kayseri iş dünyasının sevilen isimlerinden olan Mustafa Bakır da, MHP İl Başkanı olan Seyit Demirezen’e yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.